Kisalföld logö

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 13°C | 25°C Még több cikk.

Az utolsó meccs az első osztályban - Ez volt a hétvége - fotók, videó

Május utolsó napján a legények kiszedték a szívük választottjának állított májusfát. Mi pedig összefoglaltuk a hétvége híreit.
Több-kevesebb napsütéssel tölt el május utolsó hétvégéje. Az előrejelzések szerint a következő napokban 30 fok feletti hőmérséklet is várható. Igaz, a jóidőt zápor, zivatar szakíthatja meg.

Nézzük, sorjában mivel is foglalkoztunk a hétvégén.

Szombat reggel folytattuk az M85-ös Csorna-Enese közötti úrszakasz tesztjét. Fotós, videós cikkünkben ön is megtudhatja, hogy a jövőben tizenöt perc alatt megtehetjük ezt a szakaszt.

Ekkor még nem tudtuk, hogy estére egy szerencsés megnyeri a lottó ötöst, s hazaviheti, pontosabban átutalják majd a bankszámla-számára az ötmilliárd forint feletti összeget.

Ha esetleg, önre mosolygott Fortuna, akkor adunk pár tippet, hogy ebből az álomnyereményből milyen ingatlanokat vásárolhat megyénkben.

Az égiekre, istenre hivatkozott az a tárkányi férfi is, aki baltával széttört egy Jézus szobrot.

A Fertő tóban majdnem egy hete eltűnt Felső-ausztriai 15 éves fiúnak még mindig semmi nyoma. A hatóságok nem adják fel - írtuk meg.

Két soproni férfi lebukott. Túl hangosan hallgatták a zenét. Kihívták rájuk a rendőrséget, s ekkor kiderült, hogy az asztalon drog is található. Ők már tudják, kábszizni nem szabad, főleg nem úgy, hogy közben üvölt a hangszóró.

Maradjunk még kicsit Sopronnál. Mutatunk is egyből két galériát.

Az egyik a gyereknapon, a másik a Fő téri Borünnepen készült.

Gyereknap Sopronban - 2015


Borünnep Sopronban - 2015S míg el nem felejtjük, emlékezzünk meg a hétvége legtöbbet kommentelt írásáról: 500 millió forintból lefedik a Káposztás utcai stadion egy részét. A látványterves cikkünk itt érhető el>>

Az LMP szerint a kormány, illetve a NAV is felelős a kapuvári húsgyár csődjéért - közölte a párt.

A napokban volt egy éve, hogy meghalt N.-né Kovács Judit. A darnózseli nőt meggyilkolták. A gyanúsított, a volt férj előzetes letartóztatásban van, és tagad. A nyomozás rövidesen lezárulhat.

A megyei bajnokságokban a hétvégi eredményeit folyamatosan frissülő cikkünkben mutattuk be, így kötöttük át a szombatot vasárnappal. A hét utolsó napját egy balesettel kezdtük: árokba hajtott egy autó Győrnél, az M1-es autópályán.

Penészes a függöny, a konnektornál folyik a víz a falakból, lepotyogott a csempe – évek óta így megy ez többnapos esőknél a győri lakótelepi ház kilencedik emeleti önkormányzati bérlakásában - írtuk meg.

Arról is beszámoltunk, hogy még nincsen jelentkező pár a barokk esküvőre. A szervezők nem aggódnak, azt mondják, nem ez az első ilyen év, és vészforgatókönyv is létezik.

Vasárnap is folytatódtak a fesztiválok Sopronban. Két galériát idézünk fel újfent.

Az egyik a 24. VasVilla kerékpártúrán, a másik pedig a kézműves fesztiválon készült.

24. VasVilla kerékpártúra
Kézműves fesztivál a Kosárházban


A dohányzásmentes világnap kapcsán egy érdekes kutatásra bukkantunk. Hat másodpercenként meghal valaki világszerte a füstölgő rúd miatt.


Obersovszky Péter újságíró 55 éves korában, hosszantartó betegség után elhunyt - közölte a család a szomorú hírt.

A Veszprémnek nem sikerült a bravúr - követtük nyomon a csapat hétvégi küzdelmeit.

A győri ETO lejátszotta az utolsó első osztályú mérkőzését. A meccs online tudósítása itt érhető el>>

A győri hétvége bulijaiból is vannak fotóink. Mégpedig itt >>

Május utolsó napját tudtuk magunk mögött: a legények kiszedték a szívük választottjának állított májusfát.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Futva, vagy biciklivel, de megkerülik a Balatont - fotók

A Balaton körüli 212 kilométeres távot az egyéniben, vagy csapatban futva, vagy kerékpárral lehet… Tovább olvasom