Kisalföld logö

2018. 02. 22. csütörtök - Gerzson -2°C | 3°C Még több cikk.

AlteRába Fesztivál - Sikerrel zárt az AlteRába - videó

Körmenden búcsúzott a nyugat-dunántúli közönségtől a HS7.


Sikerrel zárt az AlteRába

A Rába Szabadidőcentrumban keddtől szombatig több, mint 30 zenekar lépett színpadra. Körmenden búcsúzott a nyugat-dunántúli közönségtől a HS7, és jó néhány idén jubiláló csapatot is meglepetés várt az AlteRábán.

A fesztivál átalakul, a 2016-os esztendőben a Rába-parti helyszín felépítése és arculata változik meg jelentősen, igaz a családias hangulat megmarad – hangsúlyozta Hegedüs László fesztiváligazgató.Jövőre bővül az infrastruktúra, megújulnak a fényelemek és a technikai berendezések, a nagyszínpad pedig teljesen új arcát mutatja majd. A főszervező szerint azok, akik a mostani formájában szerették az AlteRábát, már csak ezen a nyáron láthatták olyannak, ahogy az hat esztendeje elindult.

A 6. AlteRába Fesztiválon készült képek galériáiból a
www.alterabafesztival.hu címen és a hivatalos Facebook oldalon lehet
mazsolázni.


Előzmények - A 6. AlteRába Fesztivál első napján búcsúzik a nyugat-dunántúli közönségtől a HS7.

Indul az öt napos őrület Körmenden: mától szombat estig csaknem 40 fellépő - köztük számos jubiláló zenekar - látható a Rába Szabadidőcentrumban. A 6. AlteRába Fesztiválon mindjárt az első este egy búcsúkoncertet tartanak.

A hamarosan feloszló Heaven Street Seven másfél órás fellépéssel készül „az ország legnagyobb kerti partijára". Szűcs Krisztiánék ezzel köszönik meg az elmúlt két évtizedet a nyugat-dunántúli közönségnek.

A nyitónapon a HS7 mellett fellép még Kardos-Horváth János (18:30), a
Firkin (22:00) és a FISH! (23:30).

Az idei AlteRábán több jubiláló zenekar is koncertezik majd. A szervezők különleges meglepetéssel készülnek például a 10 éves Vad Futtik és Kiscsillag, valamint a 15 éves 30Y számára.

Az 5 napos, elővételi tikettek szinte mind elkeltek, de az AlteRába helyszínén mától lehet még bérletet és napijegyeket vásárolni. Felnőtt kísérettel 12 éves korig a belépés ingyenes.

A kemping első 100 lakója az idén is wellness belépőt kap ajándékba, amit a Szentgotthárdi Spa & Wellness Fürdőben használhat fel. A Bárkaház sátorhelyeit már déli 12 órától el lehet elfoglalni.

A GYSEV Zrt. és az AlteRába Fesztivál megállapodása alapján az idei
esztendőben 50 százalékos kedvezménnyel vehetik igénybe a körmendi zenei programra utazók a vasúttársaság járatait. A kedvezményes menetjeggyel az utazást a rendezvény előtti nap 0 órától lehet megkezdeni, és a programot követő nap 24 óráig kell befejezni. Az AlteRábára tartó fesztiválozók bérletük felmutatása ellenében vásárolhatnak vonatjegyet a GYSEV pénztáraiban. Az odaút mellett a visszaútra is szól a kedvezmény, ami akkor már a fesztiválon kapott karszalaggal vehető igénybe.

Körmenden természetesen fesztiváltaxi is üzemel mától, amely a körmendi vasútállomáson is elérhető. A taxi telefonszáma: +3670/221-3000.

A Z-NET Telekom jóvoltából az AlteRába Fesztivál teljes területén ingyenesen használható a szélessávú wifikapcsolat.

Az idei esztendőben is Fesztiválrádió üzemel a városban és a környéken. A körmendi rádióban az AlteRába ideje alatt a legfrissebb fesztiválhírek és a legjobb AlteRábás zenék szólnak. Az ISIS Rádió Körmend műsorát az FM 99,8 MHz-es frekvencián, vagy a www.radiokormend.hu oldalon lehet hallani.


Előzmények - Áll már mindkét színpad és a nagysátor, hétfő estig pedig minden egyéb más is a helyére kerül Körmenden, ahol kedden indul „az ország legnagyobb kerti partija". A 6. AlteRába Fesztiválon szombat estig majdnem 40 fellépő - köztük számos jubiláló zenekar - látható a Rába Szabadidőcentrumban.

Az 5 napos, elővételi tikettek szinte mind elkeltek, de az AlteRába helyszínén keddtől lehet még bérletet és napijegyeket vásárolni a fesztiválra. Felnőtt kísérettel 12 éves korig ingyenes a belépés. Folytatódik az évek óta tartó együttműködés az osztrák Picture On Fesztivállal, ez pedig a bérletesek számára további kedvezményt jelent.

Az AlteRába látogatói mindössze 25 euróért juthatnak el augusztusban a Picture On-ra. Ugyancsak meglepetés még a bérleteseknek: a fesztivál ideje alatt érdemes lesz a karszalaggal kisétálni a városba is, hiszen például a körmendi Klub Trummerikumban minden nap két fogásos napi menüt lehet fogyasztani „alterábaráti" áron.

A kemping első 100 lakója az idén is wellness belépőt kap ajándékba, amit a Szentgotthárdi Spa & Wellness Fürdőben használhat fel. A Bárkaház sátorhelyeit július 14-én, déli 12 órától lehet elfoglalni.

A részletes program >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bálák gyulladtak ki egy traktor pótkocsiján

Kigyulladtak egy traktor pótkocsiján szállított bálák Pápa közelében, a Dáka és Pápasalamon közötti… Tovább olvasom