Kisalföld logö

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 12°C | 25°C Még több cikk.

AlteRába fesztivál - 33 százalék kedvezmény

Az 5. AlteRábára érkezők az idén is kedvezményesen utazhatnak vonattal a GYSEV Zrt. jóvoltából.
A vasúttársaság a jövő szerdán kezdődő fesztiválra érkezőknek 33 százalékos kedvezményt biztosít a teljes árú menettérti jegyekre. Az olcsóbb vonatozás nem csak a Szentgotthárd, vagy Szombathely felől érkező fesztiválozókat érinti, hanem a többi közt a soproni, a kőszegi, vagy a nagykanizsai vonalon közlekedőket is. A kedvezményes menetjeggyel az utazást a rendezvény előtti napon lehet megkezdeni, és a programot követő napon kell befejezni. A visszaút során a menetjegy csak a fesztivál belépőjének és karszalagjának felmutatásával együtt érvényes.

Fontos, hogy az idei esztendőben csak a Kemping felőli oldalról lehet bejutni a fesztivál területére. A látogatók a Rába-híd irányából érkezve találhatják meg a pénztár épületét.

Körmenden hétfőig még hozzá lehet jutni a kedvezményes árú bérletekhez, amelyeket a Lokálpatrióta Klubban érdemes keresni.

Az AlteRába részletes információi a www.alterabafesztival.hu oldalon és a facebookon találhatók, valamint az idei esztendőben is szól majd a "Fesztiválrádió" a városban és a környéken. Az ISIS Rádió Körmend az FM 99,8 MHz-es frekvencián a legfrissebb fesztiválhíreket és a legjobb AlteRábás zenéket sugározza hétfőtől.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ismét az utcazene városa lesz Veszprém

Idén a város hét pontján a legkülönfélébb stílusokkal várja az érdeklődőket a Veszprémi Utcazene… Tovább olvasom