Kisalföld logö

2017. 12. 14. csütörtök - Szilárda 0°C | 7°C Még több cikk.

Álomesküvő Tényőn, az erdő szélén, motoros felvezetéssel, sztárvendéggel - fotókon mutatjuk

Álomesküvő Tényőn, az erdő szélén, motoros felvezetéssel, sztárvendéggel - fotókon mutatjuk
Sokan talán nem is álmodnak olyan esküvőről, mint Bakonyi Ádámé (Győr) és Peidl Erzsébeté (Felpéc) volt nagyszombaton, a mesébe illő, erdei környezetben található tényői Dombi és Fiai Vendégfogadóban.
Motoros felvezetés, meglepetés sztárvendég, hajnalig tartó mulatozás - röviden így foglalható össze a harmincéves Ádám és a nála tíz évvel fiatalabb Erzsébet felejthetetlen házasságkötésének napja.

Ádám egyszer az életében biztosan nem bánta, hogy egy évvel ezelőtt elromlott az autója. A gépkocsiját, egyik felpéci barátjánál javíttatta meg, miután bementek egy helyi vendéglőbe. Erzsébet éppen ott volt felszolgáló, ekkor ismerkedtek meg.

Ádám 14 éves kora óta motorozik és rendszeresen vesz részt motorostalálkozókon. Számára ezért is volt különösen nagy meglepetés a motoros felvezetés. A Győri motorosok baráti köréből 32 motoros vezette fel a 80 fős násznépet.

Kétségkívül nem mindennapi látványban volt részük az alig 1600 lelkes Tényő község lakóinak. Aki látta, mindenki megcsodálhatta a motoros járgányokat, volt például Harley-Davidson, Kawasaki, Honda, Suzuki, Yamaha és több Trike (háromkerekű motor) is.

A motorosok a felpéci leánykérés után Győrszemere-hegyben csatlakoztak be a násznép elé. Pócz Ferenc, Tóth László és Szalai Dániel szervezésével vezették fel a lakodalmas menetet, a tényői Dombi és Fiai Vendégfogadóhoz. A motorosok is hálásan megköszönték a vendéglátást.
Álomesküvő Tényőn, az erdő szélén, motoros felvezetéssel sztárvendeéggelÁdám és Erzsébet, romantikus és páratlan szépségű környezetben, a Győrtől 18 km-re található vendéglő feldíszített udvarán mondták ki a boldogító igent, a polgári szertartáson.

Az este hangulatát csak tovább fokozta, amikor nem sokkal 22 óra után megjelent  - a vőlegény egész családjának a kedvence -  a sztárvendég, Márió. Az is bebizonyosodott, hogy Ádám édesanyja, Horváthné Kokas Rita, és Királyné Molnár Zsuzsanna, Rita unokatestvére, kiváló szervezők. Szintén hatalmas meglepetés volt, ugyanis a népszerű harmonikás meghívásáról csak néhány közeli családtag tudott. A Fonogram Díjas Márió (Bock Attila) óriási hangulatot csinált Győr-Moson-Sopron megye egyik legszélesebb vadétel választékot kínáló vendéglőjében.

A vőlegénynek csupán az okozott csalódást, hogy vér szerinti édesapja nem jelent meg az esküvői szertartáson. Viszont Ádám, már hosszú évek óta nagyon sok támogatást kap nevelőapjától, Horváth Imrétől.

A polgári esküvőt követő lakodalom, - kiadós finom ételekkel és italokkal - hajnal négyig tartott. Nem is lehet kétséges, hogy Bakonyi Ádámnak és Bakonyiné Peidl Erzsébetnek, a 2017-es év legboldogabb napja volt az idei nagyszombat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Áprilisi tél - Egész nap vonultak a tűzoltók, 11 megyei településen még mindig nincs áram - olvasói fotók

Áprilisi tél - Egész nap vonultak a tűzoltók, 11 megyei településen még mindig nincs áram - olvasói fotók
Sopronban volt a legtöbb riasztás kidőlt fák miatt, a Lőverek magasabb részein húsz centis a hó. 11… Tovább olvasom