Kisalföld logö

2018. 02. 22. csütörtök - Gerzson -2°C | 3°C Még több cikk.

Agrárexpó nyílt Pápán

Péntektől vasárnapig összesen 2.500 négyzetméteren 55 kiállítóval rendezi meg a pápai önkormányzat és a Veszprém Megyei Agrárkamara az agrárexpót a Városi Sportcsarnokban.
Péntektől vasárnapig összesen 2.500 négyzetméteren 55 kiállítóval rendezi meg a pápai önkormányzat és a Veszprém Megyei Agrárkamara az agrárexpót a Városi Sportcsarnokban, a mögötte elterülő szabad területen és a Petőfi Sándor Gimnáziumban.

Új eleme a rendezvénynek, hogy az idei évtől kertészeti, kerttechnikai profillal bővül a kiállítás.

Péntek a borászat napja lesz. A borkóstolók és borbemutatók mellett borászati szakmai előadásokat hallgathatnak meg az érdeklődők. A program része a Veszprém Megyei Agrárkamara által tizenötödik alkalommal meghirdetett Veszprém Megyei Palackos Borok Versenyének eredményhirdetése és díjátadása.

Pénteken az Agrárexpo keretében tartja kihelyezett ülését az Országgyűlés Mezőgazdasági Bizottsága.

Szombaton lesz a kiállítók és gazdálkodók szakmai napja, amely a horgászat jegyében telik. Halászléfőző verseny, horgászbemutató és a gyerekeknek a horgászathoz kötődő játékos verseny szerepelnek a délelőtt programjai közt.

A kiállítás zárónapján az Agrárexpo hagyományainak megfelelően a vadászati és közönségprogramok kerülnek előtérbe. A Veszprém Megyei Vadászkamara szervezésében Hubertus-mise, Vadászkürtösök bemutatója, Vadfőző verseny, Vadászkutya fajtabemutató, Vadász íjász bemutató, vadászkutyák munkában című bemutató várja az érdeklődőket.

A Veszprém Megyei Agrárkamara és Pápa Város Önkormányzata 1996-ban indította útjára a Szent György-napi Agrárexpó mezőgazdasági kiállítás és vásár rendezvényt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Állatbemutató Gyenesdiás és Keszthely határában

Állatbemutatót épített a Bakonyerdő Zrt. Gyenesdiás és Keszthely határában, amely az elkerülő út… Tovább olvasom