Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 16°C | 29°C Még több cikk.

A vasúttársaság nevében ajánlotta fel megvételre a síneket

Közel ötmillió forint értékű vasúti sínt ajánlott megvételre a vasúttársaság nevében egy férfi, de a szerződő fél számára valami gyanús lett és értesítette a rendőrséget. Mint kiderült gyanúja nem volt alaptalan. A csalás miatt elfogott férfinek köze nem volt a vasúthoz.
A Székesfehérvár-Budapest között zajló vasúti pályarekonstrukció részeként kerültek az ominózus vasúti sínek a készülő új pályaszakasz mellé Zichyújfalu térségében. A nagy mennyiségű vasanyag felkeltette egy pusztaszabolcsi férfi figyelmét is és gondolta aprópénzre váltja a gondolatot. Más néven, magát a vasúttársaság alkalmazottjának kiadva vevőt keresett a sínekre és mintegy ötmillió forint értékben meg is alkudtak. Adásvételi szerződés is készült a dologról, amit a társaság nevében írt alá. A megadott számlaszámra azonban csak nem akart érkezni az átutalás, de nem véletlenül. A vevő gyanút fogott és értesítette a rendőrséget.

A területileg illetékes gárdonyi nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki az ál-alkalmazottat, aki beismerő vallomást tett.

Bővebben a police.hu oldalán >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A legnagyobb teljesítménytúra

Szombaton reggel hat órától indul Tatabányán a Jubileum parkból a 30. Gerecse 50, az ország… Tovább olvasom