Kisalföld logö

2017. 07. 22. szombat - Magdolna 21°C | 34°C Még több cikk.

A rendőrök szeme láttára adták-vették a füvet Esztergomban

A rendőröknek az tűnt fel, hogy a két fiatal egymással szemben állva cserél valamit. Kiderült: drog volt.

Az esztergomi rendőrök a napokban igazoltattak két férfit Esztergomban. Látták, hogy egymással szemben állnak és csereberének valamit, majd mikor észrevették a járőröket, gyorsan távozni próbáltak.

Az egyenruhások átvizsgálták a 28 éves Sz. Zoltán és a 18 éves P. Mihály ruházatát. P. nadrágjának zsebében alufóliába csomagolva ismeretlen eredetű növényi származékot találtak, míg Sz-nek a pénztárcájából esetett ki egy aprócska csomag, melyben szintén jellegzetes szagú zöld növény volt.

A fiatalabb férfi az egyenruhásoknak elmondta, hogy 1000 forintot fizetett ismerősének a bódító hatású növénymaradványért, ezt az adásvételt látták meg a rendőrök. 

A két férfit a járőrök előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra, ahol velük szemben kábítószer-gyorstesztet alkalmaztak.

Mindkét esetben pozitív lett az eredmény, így Sz. Zoltán és P. Mihály ellen is kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Levonulóban az árhullám, de péntektől újabb áradás jöhet a Rábán

Levonulóban van az árhullám a Rábán, de a folyó vízgyűjtőjén csapadékot jeleznek, így újabb, kisebb mértékű áradás is bekövetkezhet. Tovább olvasom