Kisalföld logö

2017. 11. 23. csütörtök - Kelemen, Klementina 1°C | 12°C Még több cikk.

A motor kerekeit is leengedhették volna a rendőrök, ha akarják

A rendőrök Tokodon ellenőriztek egy motorost, akkor megúszta egy figyelmeztetéssel. A férfi megígérte, hazatolja a járművét; aztán mégsem.

Vezetői engedély nélkül, nem működő világítóberendezésekkel felszerelt segédmotor-kerékpárjával közlekedett egy férfi 2014. május 8-án Tokodon. A dorogi rendőrök megállították.

Kiderült, hogy a járműre a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást sem kötötte meg a tulajdonosa. A motorost az általa elkövetett szabálysértésekért helyszíni bírsággal büntették a rendőrök, majd felhívták a figyelmét, hogy járművével tovább nem közlekedhet.

A férfi megígérte az egyenruhásoknak, hogy nem ül föl a motorra, azt a járdán hazatolja. Az egyenruhások elköszöntek a járművezetőtől és továbbindultak.

A járőrök a faluban maradtak, az utcákat ellenőrizték, mikor ismét találkoztak a motorossal. Bukósisak nélkül, a járdán közlekedett járművével.

A járőrök ezúttal elvették a motor indítókulcsát, a férfit pedig a szabálysértések folytatása miatt előállították a Dorogi Rendőrkapitányságra, ahol szabálysértési eljárásokat indított vele szemben a rendőrség - olvasható a police.hu-n.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hamisított rendszámmal vitték a hamis cipőket

Több mint egy tucat embert vádol a Vas Megyei Főügyészség - egyebek mellett - csalással. Tovább olvasom