Kisalföld logö

2017. 11. 21. kedd - Olivér 3°C | 9°C Még több cikk.

A legjobbak között végeztek a magyarok a sárvári kutyavezetői versenyen

Hét ország csapata mérte össze a tudását a hétvégén Sárváron megrendezett IPA Nemzetközi Bűnügyi Kutyavezetői versenyen, amelyen a magyarok is a legjobbak között végeztek.

Egyebek között Horvátországból, a Boszniai Szerb Köztársaságból, Szlovákiából, Romániából és Szlovéniából érkeztek a résztvevők. A versenyt a nemrég elhunyt Tóth Tibor "Csupati" és Kántor nevű kutyája emlékének ajánlották.
Kazmar Enikőnek, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjének a tájékoztatása szerint kábítószer-keresés kategóriában első helyezést ért el Marjan Casar (Szlovénia) Dzesy nevű kutyájával, a második helyen végzett Walter Tamás (Magyarország - Baranya MRFK) Happy nevű kutyájával, a harmadik pedig Handó Tamás (Magyarország - Nógrád MRFK) végzett Lina nevű kutyájával.
Nyomkövetés kategóriában Szávity József (Magyarország - BRFK) végzett az élen Pocak nevű kutyájával, második lett Zsadányi Mihály (Magyarország - Szabolcs MRFK) Ice nevű kutyájával, a harmadik helyen pedig Milivoj Filipic (Szlovénia) végzett Tom nevű kutyájával.
A szervezők különdíjakat is osztottak. A legjobb magyar versenyzőnek járó különdíjat Szávity József (Magyarország-BRFK) vehette át Pocak nevű kutyájával együtt. A legjobb külföldi versenyzőnek járó különdíjban Marjan Casar (Szlovénia) részesült Dzesy nevű kutyájával.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Iszapömlés - A kármentő alapból támogatják a károsult mikrovállalkozásokat

A devecseri kereskedelmi vagy szolgáltató mikrovállalkozások legfeljebb 500 ezer forintos egyösszegű támogatást igényelhetnek. Tovább olvasom