Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

30 percet késnek a vonatok Győr-Komárom-Budapest vonalon

Leszakadt a felsővezeték kora reggel Almásfüzitő és Almásfüzitő felső között.


8.10

Megjavították  a kora reggel Almásfüzitő és Almásfüzitő felső között leszakadt  felsővezetéket, a menetrend folyamatosan és fokozatosan áll helyre -  közölte a Mávinform sajtóügyeletese kedden az MTI-vel.  
   
Kavalecz Imre tájékoztatása szerint a reggel 5 órakor  leszakadt felsővezeték zárlatot okozott. A hiba miatt a szerelvények  20-30 perces késéssel közlekedtek.  
   
A nagyobb késések elkerülése érdekében Almásfüzitő és  Almásfüzitő felső között vonatpótló buszok szállították az utasokat.


7.25 - Leszakadt a felsővezeték kora reggel Almásfüzitő és Almásfüzitő felső között, ezért a vonatok harminc perces késéssel közlekednek az érintett vonalon - közölte a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-vel. A nagyobb késések elkerülése érdekében a két állomás között vonatpótló buszok szállítják az utasokat.

Kavalecz Imre tájékoztatása szerint a hiba miatt a Déli pályaudvar-Komárom-Déli pályaudvar viszonylatú vonatok 30 perces késéssel közlekednek. A vonatok a zárlat miatt csak úgy tudnak továbbhaladni, ha az almásfüzitői állomáson átállnak egy másik vágányra, és onnan indulnak tovább Komárom, illetve Budapest felé. Tatabánya-Szárliget között korlátozás nélkül haladhatnak a szerelvények.

A szakemberek már megkezdték a helyreállítást, a hiba kijavítása nyolc órára várható - közölte Kavalecz Imre.

6.10 - Leszakadt a felsővezeték kora reggel Almásfüzitő és Almásfüzitő felső között, ezért a vonatok harminc perces késéssel közlekednek az érintett vonalon - közölte a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-vel.

Kavalecz Imre tájékoztatása szerint a hiba miatt a Déli pályaudvar-Komárom-Déli pályaudvar viszonylatú vonatok 30 perces késéssel közlekednek. A vonatok a zárlat miatt csak úgy tudnak továbbhaladni, ha az almásfüzitői állomáson átállnak egy másik vágányra, s onnét indulnak tovább Komárom, illetve Budapest felé. Tatabánya-Szárliget között korlátozás nélkül haladhatnak a szerelvények.

A szakemberek már megkezdték a helyreállítást - tette hozzá.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Négycsillagos szálloda épül Celldömölkön

Közel 1,5 milliárd forintos beruházásba kezdett Celldömölkön a 2005-ben elkészült Vulkán fürdő mellett a grazi székhelyű Jugend und Familiengästehäuser. Tovább olvasom