Kisalföld logö

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

2x3 sávos lesz az M1-es

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. nyílt közbeszerzést írt ki a M1 autópálya M1-M7 autópálya elválási csomópont és tatai csomópontja közötti szakasza kétszer három sávúra bővítése tanulmánytervének elkészítésére.

A Közbeszerzési Értesítőben megjelent felhívás szerint a bővítés betonpálya szerkezettel történik, a tanulmányterv mellett az ajánlattevőnek el kell készítenie a környezetvédelmi konzultációs dokumentációt, és a részletes környezetvédelmi hatásvizsgálatot is.

Nem tehet ajánlatot az a cég, amelynek az elmúlt 3 évben a nettó árbevétele nem érte el - összességében - a 100 millió forintot. Ugyanebből az időszakból rendelkeznie kell legalább 35 kilométer hosszúságú gyorsforgalmi út tanulmány- vagy pedig engedélyezési tervének készítésével, mint referenciával.

Az ajánlattételi határidő november 4., az eredményhirdetés tervezett időpontja december 3., míg a szerződéskötésé december 23.

Olvasóink írták

 • 5. soci70 2010. szeptember 21. 21:24
  „Halihó!

  Ez egy nagyon jó dolog lesz ha elkészül, Magyarország autópályai közül ez a legforgalmasabb, természetesen teherforgalomra gondolok, nem a turistákra.... Napi szinten járok Bp-Győr között,nagyon nagy a kamion forgalom...
  remélem majd később a többi szakaszt és többi autópályákat is ki szélesbítik....”
 • 4. Fürgeszarvas 2010. szeptember 21. 18:26
  „Azt is nézni kell,hogy az alapanyagot ( követ) honnan és KI szállítja ! Az Orbán-bányák közel vannak,így a szállítási költség kicsi ,a profit viszont nagyon-nagy lehet ! Csibészek !”
 • 3. habanyag 2010. szeptember 21. 18:25
  „Az M85 meg gyorsforgai út lesz ,nem pálya. Helló, élnek emberek máshol is az országban nem,csak az M1 és az M7 nyomvonala mentén. Ausztriában átalakítják gyorsforgalmi utakat pályává mi meg most kezdenénk ilyeneket építeni. Nagyon örülök a 2x3 sávnak,de Sopronnál jobban örülnék már 2x2-nek meg a 2 leállósávnak.”
 • 2. reggi 2010. szeptember 21. 17:30
  „majd ha ov arra lakna - nem veszitek észre? felcsút tata előtti leágazó felé van. S mint moszkvában: kettős záróvonal középen, ahova csak golyózápor között lehet közlekedni, ha "vonult" a nagyvezér...”
 • 1. ortadon 2010. szeptember 21. 15:29
  „erre van péz, déli körgyűrűre nincs?
  sopron, baja,debrecen?!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tragédia! Két halott a sárvári elkerülőn

Hétfőn este a sárvári elkerülőn Volkswagen ütközött egy Mercedessel. A balesetben ketten életüket… Tovább olvasom