Kisalföld logö

2018. 11. 16. péntek - Ödön 2°C | 10°C Még több cikk.

250 millió forint megelőző környezetvédelmi tevékenységekre a Nyugat-Dunántúlon

Az elmúlt héten zárult a Nyugat-dunántúli Operatív Program 2011-2013 Akciótervnek társadalmi egyeztetése, amiben – köszönhetően a Nyugat-dunántúli regionális Környezetvédelmi Fórum közreműködésének – helyet kap az a pályázati konstrukció, mely környezetvédő szervezetek és önkormányzatok helyi, fenntarthatósághoz kötődő környezetvédelmi tevékenységeit támogatja.

Polgár András a Regionális Fejlesztési Ügynökség képviselője a Regionális Környezetvédelmi Fórum múlt héten megtartott találkozóján megerősítette, hogy a Regionális Fejlesztési Ügynökség is támogatta a Környezetvédelmi Fórum kérését, és a 2011-2013-as időszakra 250 millió forintos kerettel a konstrukciót beépítette az akciótervbe.

Hozzátette, hogy a kapcsolódó pályázati felhívás várhatóan 2011 első negyedévében jelenik meg.

Lajtmann Csaba, aki a Reflex Környezetvédő Egyesület programvezetőjeként koordinálja a fórum tevékenységeit kiemelte, hogy a siker mögött a Zöld Régiók Hálózata program áll.

Az Európai Unió támogatásával megvalósult program keretei közt az elmúlt időszakban fejlesztették a regionális együttműködés hátterét, bővült az együttműködő szervezetek száma és megújult a munka hátteréül szolgáló szakértői adatbázis.
 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Önrablás Sopronban - Az alkalmazott tette el a pénzt

Egy presszóban történt rablás miatt érkezett bejelentés vasárnap délután a Soproni… Tovább olvasom