Kisalföld logö

2017. 10. 19. csütörtök - Nándor 9°C | 18°C Még több cikk.

11. Szentgotthárdi Csata Emlékfutás

Finiséhez érkezett a Szentgotthárdi Csatafutás Emlékfutás szervezése, hiszen már csak néhány nap van a rendezvény rajtjáig.

A Szentgotthárdi Csatafutás a Szentgotthárdi Történelmi Napok egyik legnagyobb szabású eseménye. A verseny fő támogatója a St. Gotthard Spa & Wellness. Azonban további számos nagylelkű vállalkozó, illetve Szentgotthárd Város Önkormányzata is támogatja a rendezvényt. A támogatók részletes listája a honlapon található.

Az előnevezés során már több mint 220 fő jelentkezett a különböző versenyszámokra. A főfutamra eddig 120 fő jelentkezett. De minden versenyszámra lehet jelentkezni a helyszínen is, az egyes futamok indulását megelőző 30 percig.

A 2013. július 27-én megrendezésre kerülő sportesemény 16.00 órakor közös bemelegítéssel kezdődik, majd 16.20-tól indulnak el a gyermekfutamok. Ezt követően a parafutam veszi kezdetét, majd 18.30-kor startol a 9 km-es főfutam. 18.35-kor pedig az 1664 m-es hobbifutam.

Az eredményhirdetés 2 fordulóban történik. A gyerekfutamok díjátadására 17.30.kor kerül sor a templom előtti téren. A hobbi-, a para-, valamint főfutam eredményhirdetésére kb. 20.30-kor kerül sor a színház mellett felállított színpadon. A legjobbak oklevél, kupa vagy érem díjazásban részesülnek. Különdíjban részesítjük azt az iskolai osztályt, ahonnan a legtöbben neveznek a futóversenyre.

Minden főfutamos, hobbifutamos és parafutamos indulót meghívunk egy gulyáslevesre, a gyermekfutamok részvevői pedig fagyijegyet kapnak. A legkisebbeknek külön meglepetéssel is kedveskedünk. Támogatóink jóvoltából tombola-felajánlásokat is kisorsolunk.

A honlap elérhetősége: www.csatafutas.net

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

VinCE Balaton Füreden

Csütörtöktől vasárnapig rendezik meg a Kékszalag vitorlásverseny kísérőrendezvényeként a VinCE… Tovább olvasom