Csumpi

2010.02.06. 16:45

A Youtube legviccesebb táncosai - Laipply-t 136 millióan látták

Olyan, mint Veres Robi/MC_DC. Véletlenszerűen kiválasztott zenéket tolnak a srác alá, ő pedig... táncol. Videótoplista breakesekkel és lakodalmasokkal.

Azt gondolod, hogy a világ legismertebb táncosa a chicago-i ír stepfenomén? Nos nem. Judson Laipply denszvideójával a kis Charlie után (aki harap) a második legnézettebb arca a youtube-nak. Miért is? Improvizál, s 5-15 másodperces zenefoszlányokra fejti ki művészetét a nagyérdemű legnagyobb örömére. Íme.

 

 

Aki jobban belemelegedne Laipply-ba, annak itt a Táncevolúció2. Égés, csak 10 millióan látták.

 

 

 További irodalom gyanánt pedig itt a mögé álló cég honlapja a videók összes zenéje letöthető és megvásárolható opcióval. De ez már a bizniszosztály, lépjünk tovább.

Nézzük, mire buknak még táncügyben a youtube felhasználói. A Best of the best második helyezettje OK GO, akik már nagyon régi arcok, három éve már röhögtünk egyszer jót rajtuk. Azóta céget alapítottak és milliomosok lettek. Pedig szimplán idióták. " target="_blank">60 millióan látták első futószalagos videójukat.

 

-d

OK-Go. A Youtube-os siker saját céget, a cég pedig dollármilliókat fialt

 

 A huszonötmilliós tartomány a break-táncosoké. Egy, a felvételen három éves, kissrác nyitja a sort.

 

 Igazán szenzációs produkciók is akadnak, ezért itt már elhagynánk a szorosan vett toplistát. Közülük a kedvenc itt következik (azért ezt a tíz éves videót is látták csaknem húszmilióan). 

  

Ezzel együtt csattanónak a végére hagytunk egy menyasszonyi táncot, 2007-ből. 12 milliós nézőszámával vélhetően a világ legnézettebb párosa Katie és Brien. 

 

Ja és Flatley. Legnézettebb videóját 4.6 millióan látták. " target="_blank">Ez az. És azért valljuk meg, Flatley és csapata sem piskóta.Ha mindent összeadogatunk, 8-10 videóból neki is megvan a 20 millió.  Bár nekem akkor is jobban bejön a Román Sándor és az Experidance.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!