Kisalföld logö

2017. 07. 21. péntek - Dániel, Daniella 22°C | 31°C Még több cikk.

Magyar rablóvezért fogtak a szlovák kommandósok - fotóval

Szlovákia - V. László az egyik legkeresettebb bűnöző volt, összesen 19 rendbeli rablással gyanúsítják. Európai elfogatóparancs volt ellene kiadva.

Csütörtökön Pozsony Ružinov városrészében kommandósok fogták el V. Lászlót, akit Magyarországon zálogházi sorozatrablás miatt köröztek. V. éppen egy edzőteremből lépett ki, amikor a speciális alakulatok rajta ütöttek.

A beavatkozás csak pár másodpercig tartott, így a rendőrségi akció során civilek nem forogtak veszélyben.

A rendőrség információi szerint egy olyan szervezett csoport élén állt, mely zálogházi rablásokra specializálódott.

2006-ban egy budapesti családi ház kirablásánál is jelen volt. Itt lelőtték a házőrző kutyát, a családot megkötözték, és értéktárgyait elvették.

Rendőrkézen
Rendőrkézen - rendőrségi felvétel

2006 augusztusában pénzszállító autót támadtak meg. A rablás során tűzharc bontakozott ki, melynek során az egyik biztonsági őr vállba lőtte a férfit.

V. László a rablási kísérletet követően elmenekült, és Szlovákiában bujkált. A rendőrség feltételezi, hogy itteni bűnözői csoportok is segítségére voltak.

V. ászló elfogását a szlovák és magyar célkörözési egységek - népszerű nevükön a "fejvadászok"- szoros együttműködése előzte meg - tájékoztatott Martin Korch, a szlovák Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Olvasóink írták

 • 10. elemér 2009. április 25. 04:16
  „Fejtágittás, aztán csámcsoghatnak a szokásos majmok. A baj csak ott van hogy elég xar régi infot ad a Mo. rendörség, és a java az pedig nem cigány. Na de miért van ez ? Egyszerüen azért, mert cenzurálják a listát ezért vagytok a sötétben.

  http://www.police.hu/rend_korozes/korelf_051108?order=p&name=&pagenum=1”
 • 9. Hitetlen 2009. április 24. 21:06
  „Hombre.

  Köszi”
 • 8. Hombre 2009. április 24. 15:54
  „Hitetlen,itt megtudod nézni! http://www.youtube.com/watch?v=poFYBx2jatY&feature=player_embedded

  Scandalli, most csak annyiba másabb a helyzet,hogy a gyerek idősebb lett,és nem BMW-vel futkározik,hanem 40 milliós mercivel.”
 • 7. Arvisura 2009. április 24. 14:00
  „A "fásisztá, rászistá" Jobbik elnök állásfoglalása a "cigánybünözésről. Nagy kérdés: hol van itt a raszizmus, fasizmus? Érdemes végig olvasni
  "2008. november 24., hétfő - 15:03
  Szerző: Vona Gábor
  Címkék: társadalom, cigánybűnözés

  A cigánybűnözés burjánzik. Persze vannak, akik még a fogalom létezését is tagadják, pedig az egy olyan kriminológiai fogalom, amelyet sokáig tanítottak a jogászok és a rendőrök számára. Mára a kifejezés már nem számít politikailag korrektnek. A polkorrektség pedig nagy úr, képes egyszerre maga alá gyűrni akár az igazságot és a valóságot is. Számomra azonban utóbbiak élveznek prioritást, így a fogalom használatát egyáltalán nem tartom bántónak. A gyermekbűnözés kifejezés nem sért meg minden gyermeket, mint ahogy a fehérgalléros bűnözés sem háborít fel minden öltönyös embert. (Bár utóbbi bűnözési forma külön cikket érdemelne!) A cigánybűnözés sem kollektív ítélet. Jelentése szerint vannak olyan speciálisan a cigányságra jellemző bűnelkövetési formák, amelyeket csak speciális módon lehet kezelni. Ennek létezését és elképesztő méretű terjedését tagadni dőreség vagy otromba hazugság. Mégis megteszik egyesek...

  Az illető urak és hölgyek szánalmas tagadásai azonban szembetalálkoztak a társadalom legszélesebb részének tapasztalataival és meggyőződésével, így megszégyenülten kénytelenek voltak stratégiát váltani. Régi mondás, hogy a legjobb védekezés a támadás. Eszerint jártak el. Mivel a ,,létezik-e cigánybűnözés?" vitában eleve vesztesnek ítéltettek, jobbnak látták, ha előveszik a régi jó lemezt, és a falra festik a nem létező rasszista ördögöt. Segítségükre sietett, hogy vidéken a romló közállapotok elérték az alvilág érdekeltségeit is. Különösképpen az uzsorásmaffia köreiben okozott komoly feszültséget a gyűrűző és terjedő fizetésképtelenség. Borsod megyében szabályos uzsoraháború alakult ki, amelynek elkövetői és áldozatai is nagyobbrészt cigány származásúak. A maffiamódszerekkel elkövetett leszámolásoknak így többnyire szerencsétlen cigány családok kerülnek a célkeresztjébe.

  Jelenkorunk korrupt és képmutató cigányvezetőitől persze nem várható el, hogy a probléma gyökerét igyekezzenek orvosolni, hogy harcot hirdessenek a cigányok ezreinek szenvedését okozó uzsoráztatás ellen. Nem. Ők a könnyebb és felelőtlenebb utat választották. Saját testvéreik tragédiáját, szerencsétlen helyzetét és nem egyszer halálát felhasználva, elkezdtek egy sátáni politikai játszmát. A bűncselekmények elkövetőiként az általuk rasszistának tételezett nemzeti oldalt, azok szervezeteit - főképp a Gárdát és a Jobbikot - nevezték meg. A kormány pedig hátvédként, míg a balliberális sajtó centerként segítette a ,,mezőnyjátékot", amely segítségével a vidéken eluralkodott etnikai feszültség tovább fokozható. Az uszítástól az uszítók többféle eredményt várnak.

  A cigányvezetők az ilyen módon, éppen általuk megfélemlített cigányságnak mellüket döngetve ígérhetik meg, hogy nagy bajukban csupán egy menekülési út van: ha mögéjük állnak. A tanácstalan és hiszékeny vidéki cigányság pedig naivan sorakozik fel saját megnyomorítóihoz. Sorsuk szinte teljesen megegyezik azon szocialista szavazókéval, akik húsz éve törzsbázisként és egyben állandó lábtörlőként szolgálnak az MSZP-nek. Gyurcsány pedig dörzsöli a kezét, hiszen az állandó rasszista veszély kitűnő lehetőséget ad a világtörténelem leggyengébb kormányzati teljesítményéről történő figyelemeltereléshez. Talán nem véletlen, hogy a rendőrség a - saját állításai szerint is több tucat támadásból álló - folyamattal szemben tehetetlen, nem képes a tettesek kézre kerítésére. Pedig ez most nagyon lényeges volna, hiszen meggátolhatná a felelőtlen kormányzati és kisebbségi vezetők ámokfutását, és végre alkalmat adna mindenkinek, hogy fantomüldözés helyett a valódi problémával foglalkozzunk.

  Üzenem ezért a cigányságnak, hogy a magyar nép a világ legtoleránsabb népe. Egész történelmünk arról szól, hogy bárkit, aki a földjeinkre érkezett - függetlenül bőre színétől, vallásától és kultúrájától - befogadtunk és testvérként éltünk együtt vele. Nem kértünk és nem is kérünk mást senkitől, csak hogy a törvényeket, az alapvető társadalmi normákat fogadja el. A cigányságtól sem kérünk mást. A kisebbségnek ugyanis nem csak jogai vannak, hanem elsőként kötelességei. Kötelessége, hogy elfogadja azokat a szabályokat, amelyek az ország életét irányítják. Kötelessége elfogadni, hogy az életünket, mi magyar emberek itt Magyarországon a tanulás, a munka és az erkölcs háromdimenziós terében éljük. És mindenhol, így nálunk is természetes, hogy a kisebbség igazodik a többséghez és nem fordítva. Ne higgyetek hát sem kolompároknak, sem gyurcsányoknak, mert azok, csak hogy beleiket és zsebeiket megtölthessék, a ti és a mi vesztünket akarják.

  A Jobbik és a Magyar Gárda rendet, békességet akar. Egy erős magyar államot, amely nem a hazugság, hanem az igazság, nem a rombolás, hanem az építkezés, nem az elnyomás, hanem a felemelés országa lesz. Egy erős, magyar állam, amelyről a jövő héten mindenképp írni fogok.
  (A szerző a Jobbik és a Magyar Gárda Egyesület elnöke)"”
 • 6. Arvisura 2009. április 24. 13:51
  „Tisztelt kisalföld! Ez az Önök demokráciája. Amint a létező cigánybünözés szóba kerül, azonnal megszüntetik a hozzászólás lehetőségét. Hozzáállásuk felháborító. Csak azt nem tudom, hogy mi volt a felsorolásban személyíségi jog sértő, gyülöletkeltő, vagy uszító. Ezek csak száraz tények.
  Itt egy újabb lista. Ez 57 eset, melyből 12 végződött halállal, egy-kettő pedig maradandó károsodással.

  2008. szeptember 26-án Mátészalkán egy 19 éves cigánybűnöző megerőszakolt egy 71 éves asszonyt. Elfogásakor kiderült, hogy két hónappal korábban egy 58 éves nőt is megerőszakolt.

  2008. szeptember 26-án Nyíregyházán egy 15 éves cigánybűnöző kitépte egy nyolcéves lány füléből annak fülbevalóját és elvette arany nyakláncát.

  2008. szeptember 27-én Sárospatakon egy 14 éves cigánybűnöző lábon szúrt egy 24 éves magyar férfit, aki életveszélyesen megsérült, kómába esett, majd két nap múlva belehalt sérülésébe.

  Előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság 2008. szeptember 28-án egy 15 és két 17 éves cigánybűnözőt Dombóváron. A cigánybűnözők szeptember folyamán legalább tíz alkalommal zsarolták meg, rabolták ki és verték össze magyar diáktársaikat. A két idősebb cigánybűnöző korábban már volt büntetve, egyikük hasba szúrt egy magyar nőt.

  Pisztollyal lőttek be egyedülálló idős magyarok házaiba cigánybűnözők Tarnabodon 2008. szeptember 29-én hajnalban. Néhány portára Molotov-koktélt dobtak.

  2008. szeptember 29-ére virradóra Patca és Zselickisfalud között egy lovaskocsit hajtó cigány gyeplővel fojtogatott egy 28 éves magyar nőt. A cigánybűnöző azért vadult meg, mert kivilágítatlan szekere elé fogott lovait a magyar nő által vezetett autó reflektora elvakította. Ezért a cigánybűnöző hajánál fogva kirángatta autójából a vétlen sofőrt, és fojtogatni kezdte. A fia közben a megtámadott magyar nő 18 éves öccsét ütlegelte. A cigánybűnözőt korábban már elítélték.

  Három cigánybűnöző, köztük két nő támadt egy óvónőre Kiskundorozsmán 2008. október 1-jén, mert a pedagógus azt kérte tőlük, a család óvodába járó gyerekét ne késve vigyék reggelente az intézménybe. A cigánybűnözők a gyermekek szeme láttára ütlegelték és fojtogatták az óvónőt, aki följelentést tett, mire a cigánybűnözők megfenyegették, mondván, ha kimegy az utcára, megölik.

  Mintegy ötven cigánybűnöző támadt botokkal egy hagyományőrző csoportra Sazabadszálláson 2008. október 11-én este. A nagyjából 30 fős magyar csoport rókavadászatot imitáló lovagláson vett részt, majd este egy vendéglőben vacsorázott, amikor agresszív cigánybűnözők történ rájuk az ajtót, és ütni-verni kezdték őket. Többen nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedtek.

  2008. november elején Mosonmagyaróváron a pályaudvaron a 15 éves cigánybűnöző Dalka István és társa megtámadta a 17 éves dunaszigeti magyar fiút, Ásványi Krisztiánt, és eszméletlenre verték, majd kirabolták. A fiatalember kómába került, lélegeztetőgépen tartották . 2008. december 10-én felébredt a kómából, de látását elvesztette.

  2008. november 22-ére virradó éjjel öt ráckevei cigány megerőszakolt, majd megfojtott egy 14 éves magyar lányt, Horák Nórit Kiskunlacházán.

  A 33 éves F.E., a 23 éves K.A. és a 16 éves Kolompár Zsolt cigánybűnözők saját háza udvarán leütöttek és kiraboltak egy 80 éves magyar nénit 2008. december 1-re virradó éjjel. A néni meghalt.

  2008. december 2-án Sátoraljaújhelyen két cigánybűnöző brutálisan megvert egy tanárt annak kertjében. Ok, hogy a tanár néhány évvel korábban (!) egy iskolai csetepaté során szétválasztotta a verekedőket, akik egyike az egyik cigány fia volt.

  2008. december 6-án délután egy 21 éves cigánybűnöző Budapesten a VIII. kerületi Diószeghy Sámuel utca egyik lakásában leszúrt egy idősebb férfit.

  2008. december 11-én Sátán három cigánybűnöző brutálisan összevert és kirabolt egy 67 éves magyar nénit. A néni másnap belehalt sérüléseibe.

  Brutálisan megvertek és kiraboltak egy idős férfit kovásznai lakásán 2008. december 14-én délután. A 84 éves Paltán József a kórházban belehalt sérüléseibe. Gyilkosai: a 18 éves Budi Ernő és a 26 éves Budi Zoltán cigánybűnözők. Az idős székely orr- és szemöldökcsontját, bordáit eltörték, fejét csavarhúzóval szurkálták össze az állatok. Az öregnek 1000 lejért, vagyis nagyjából 70 ezer forintért kellett meghalni.

  2008. december 15-ére virradó éjjel saját otthonában támadták meg a vecsési Városi Nemzeti Szövetség, valamint a Jobbik helyi vezetőjét, Szabó Attilát, a Magyar Gárda tagját, aki nemrég arról lett nevezetes, hogy kezdeményezésükre életnagyságú bronz lovas szobrot állítottak Vecsésen a honvisszafoglalás tiszteletére. A 6-7 cigány támadó éjjel lopózott be a házba, s fegyverekkel, viperákkal támadtak az ágyában alvó családfőre, aki ennek ellenére - kitűnő kondíciójának köszönhetően - még képes volt védekezni egy ideig. A lelketlen és kegyetlen támadók a család többi tagját sem kímélték, Szabó Attila feleségét megkötözték, a 14 éves kislányának fegyvert szorítottak a fejéhez, de még a nagymamát is bántalmazták. A támadók végül értékeket is magukhoz vettek, majd távoztak.

  2008. december 18-án a fővárosi Bosnyák tér egyik kocsmájában négy részeg cigánybűnöző agyonszurkálta az idős B. Istvánt, mert rájuk szólt a játékautomata rugdosása miatt.

  2008. december 21-én egy 16 és egy 30 éves cigánybűnöző karókkal agyonverte azt a 85 éves nénit, aki gyümölcsösében munkát adott nekik. A cigánybűnözők a néni pénzét akarták megszerezni.

  2008. december 24-én, Szenteste (!) Szilhalmon egy cigánybűnöző brutálisan bántalmazott, majd kirabolt egy egyedülálló idős magyar férfit, V.A.-t.

  2009. január 6-án kedden Tiszaroffon egy 25 éves cigánybűnöző agyonvert és kirabolt egy 86 éves magyar nénit.

  2009. január 15-én Pécsett cigánybűnözők gyilkoltak meg egy idős asszonyt Meszes városrészben.

  2009. január 21-én jelentette be a győri rendőrség, hogy a városban 2008 novembere óta garázdálkodó cigány rablóbandát kapcsoltak le. A 16 fiatalkorú bűnözőből 15 cigány volt, egy pedig nigériai. Magyar nem volt köztük.

  2009. január 27-én Karancslapujtő általános iskolájában egy 17 éves magyar gimnazistát vert össze egy cigánybűnöző. A magyar fiatal iskoláját mutatta be, a továbbtanulást népszerűsítve, eközben szóváltásba keveredett egy cigánnyal, aki szokásos a csordaszellemben bátyjait ráuszította a gimnazistára. Az egyik cigánybűnöző úgy ütötte arcon a magyar ifjút, hogy eltört az arccsontja.

  2009. január 31-én este a Heves megyei Boldogon szolgálaton kívüli tűzoltók egy kollégájukat búcsúztatták a helyi kultúrházban. Több tucat cigány erőszakosan be akart menni a zártkörű rendezvényre, s amikor kiküldték őket, rátámadtak a tűzoltókra. Egyiküket megkéselték, súlyos sérülést okoztak neki.

  2009. február 1-jén Szolnokon egy 70 éves bácsi rajtakapta az általa bérelt akácos terület cigány fosztogatóit. Elzavarta őket, majd elkezdte visszahordani a fát a telkére. De közben nagyobb létszámban visszatértek, majd a cigánybűnözők kövekkel kezdték dobálni az idős embert, aki ekkor légpuskából rájuk lőtt. Ezek után a tulajdonát védő magyar ellen indult eljárás, akárcsak a kesznyéteni Barna bácsi esetében.

  2009. február 4-én Mándokon egy 26 éves általános iskolai tanárnőt brutálisan összevertek, megrugdostak cigánybűnözők, mert egy cigánylány nem szerepelt a farsangi műsorban, valamint a tanárnő szóvá tette, hogy tetves.

  2009. február 7-én Hevesen hamis riasztást kaptak a rendőrök azzal, hogy a Dankó Pista utcában tömegverekedés van. A kéttagú járőr ennek nyomát sem látta, viszont vagy harminc cigánybűnöző támadt rájuk, bosszút lihegve, amiért egy nyolcszorosan körözött cigánybűnözőt kerestek korábban.

  2009. február 7-én Veszprémben cigánybűnözők hordája megölte az MKB Veszprém román kézilabdázóját, Marian Cozmát. A szerb Zsarko Sesumot, Cozma csapattársát fejbe rúgták, arccsontja tört. A horvát Ivan Pesityet, aki szintén az MKB Veszprém légiósa, vesén szúrták, egyik veséjét el kellett távolítani. A rendőrök Raffael Sándort, Sztojka Ivánt és Németh Győzőt keresik, de a tömeg legalább 30 cigányból állt.

  2009. február 8-án Ózdon kétszáz felfegyverkezett cigánybűnöző támadta meg a Magyar Gárda helyi tagtoborzó rendezvényét. A tömegmészárlást a rendőrség akadályozta meg. (Beszámolót lásd a kapcsolódó cikkek között!)”
 • 5. Scandalli 2009. április 24. 13:28
  „4. hozzászólás Hitetlen
  Nem Vida,vidák
  Ezeknek a szarháziaknak a mocskos kis purgyéja futkozott 14 évesen bmv-vel........persze a helyi serif beszaribb volt annál,hogy megállítsa......”
 • 4. Hitetlen 2009. április 24. 12:37
  „Fenn volt a diszes vállalkozói brigádról egy videó de nagyon gyorsan levették MIÉRT??????????
  http://videa.hu/videok/felnott/gyorszentivan-csoko-lajos-luci-mobMYCzLcMSrxgjI
  Lehet engem is érdekelne a dolog, hogy lehet 2év alatt 14millió eurót keresni. Hé Vida familia nem osztjátok meg velünk is.??”
 • 3. Hitetlen 2009. április 24. 12:30
  „De miért nem lehet meg mutatni a POFÁJÁT!!!!”
 • 2. H.Gabi 2009. április 24. 12:21
  „Ahogy látom, mindehol ott vagyunk, ahol bűnözés van...sajnos.”
 • 1. pampus 2009. április 24. 12:15
  „Bajna vagy Gyurcsány ment át?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Dunaszerdahely választ: 4 jelölt Pázmány Péter helyére

Szlovákia - Szombaton tartják Dunaszerdahelyen az időközi polgármester-választást. Az… Tovább olvasom