Bulvár, celeb

2017.04.20. 16:30

Mégsem jelenthetnek meg Prince eddig ismeretlen dalai pénteken

A lemezt már több millió Prince-rajongó megrendelte, az előrendeléssel automatikusan letölthetővé vált a lemez címadó dala.

Megtiltotta egy amerikai bíróság Prince eddig ismeretlen dalainak pénteki kiadását: a zenész halálának első évfordulója alkalmából akart hat dalt megjelentetni George Ian Boxill producer.


A TMZ.com amerikai portál jogi dokumentumokra hivatkozva közölte, hogy egy amerikai bíró a hagyaték kezelőjének indítványára hozott ideiglenes rendelkezést, amely szerint a Deliverance című kislemez a tervezettel ellentétben nem jelenhet meg pénteken.


A bíróság megállapította, hogy George Ian Boxill producer nem rendelkezik a dalok kiadásához szükséges jogokkal. A bíró egy titoktartási megállapodásra hivatkozott, amelyet a producer akkor írt alá, amikor több mint tíz éve együtt dolgozott a zenésszel.


A lemezt már több millió Prince-rajongó megrendelte, az előrendeléssel automatikusan letölthetővé vált a lemez címadó dala.


Az album már nem előjegyezhető, az érintett internetes oldal eltűnt az iTunes ajánlatából. Az Amazonnál sem látható már a Deliverance. 

Címkék#Prince

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!