Kisalföld logö

2018. 09. 20. csütörtök - Friderika 15°C | 26°C Még több cikk.

A kisalfold.hu bloggerei

WebID

Rólam (a bloggerről)

Ha vállalkozásod van, és szeretnél a szakterületed meghatározó szereplőjévé válni az interneten, valóságos "online-fegyvertárra" lesz szükséged: egy profi honlapra, webáruházra, közösségi média jelenlétre és webmarketingre.
Ahhoz, hogy ne "csorbuljanak ki" a vevőszerző-eszközeid, naprakészen kell tartanod őket! Fontos, hogy folyamatosan figyeld a netes újdonságokat, lépést tarts a trendekkel és újabb marketing-lehetőségek után kutass. Ha ezekre a céged napi ügyei mellett nem jut elég időd, kövesd rendszeresen a bejegyzéseimet! Blogommal neked, cégvezetőnek segítek abban, hogy "képben legyél" a rohamtempóban megjelenő változásokkal kapcsolatban és időben felkészülhess az érkező netes újdonságokra is.

Ezentúl nem kell hosszasan információk után böngészned, elég, ha rendszeresen olvasod a cikkeimet!

NÉVJEGY

Timár Mátyás vagyok, honlapkészítéssel, webfejlesztéssel és webmarketinggel foglalkozom 2005 óta. Nap mint nap azon dolgozom, hogy ügyfeleim honlapjai, webáruházai és internetes reklámkampányai sikeresek legyenek, és valós üzleti eredményeket hozzanak. Neked is szívesen segítek ebben, fordulj hozzám bizalommal!

Web: https://webid.hu, E-Mail: tm@webid.hu
Telefon: +36-30/542-1588
Skype: timar.matyas
Facebook: https://www.facebook.com/webfejlesztes
WebID – Honlapkészítés marketing szemlélettel.