Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Győr-Moson-Sopron - kisalfold.hu

2015. 08. 30. vasárnap - Rózsa

Még több

A kisalfold.hu bloggerei

Nagy Zabálók

Csőszkunyhóba bújva Sopronban

Főfogásnak a konyhafőnök kedvencét választjuk. S le a kalappal, a főnöknek jó ízlése van, több ez az étel, mint egy szimpla cigánypecsenye.

Címkék: étteremkritika, Sopron, Csőszkunyhó

0 Hozzászólás


A győri Csibefaló, kis gubanccal

Ha kifli, gyümölcs és dió van a konyhán, hagyják külön a hozzávalókat, de diós gubát semmiképp ne szerkesszenek belőle.

Címkék: étteremkritika, Győr, Csibefaló, Árkád

0 Hozzászólás


Borjúszegy és fekete-fehér paprikás csirke a Gourmet-n - fotók

Miért érdemes zuhogó esőben, gumicsizmában kóstolni a Gourmet Fesztiválon? Publicisztikánkból kiderül!

0 Hozzászólás


Csikós juhtúrósa és a telt ház Nagycenken

A Csikós Csárda ízei megnyerték tetszésünk, ritkán írunk ilyet, de azt sem zárjuk ki, hogy teszünk még egy próbát, amikor kicsit nyugisabb az étterem.

Címkék: Nagycenk, étteremkritika, Csikós Csárda

0 Hozzászólás


Szent Anna furcsa főzőkolbásza Fertőhomokon

A fogadóban, amelyre illene a gyorsétterem jelző, menüztetnek is.

Címkék: Fertőhomok, étteremkritika, Szent Anna fogadó

0 Hozzászólás


Pfefferonival spékelt hús a Som fogadóban Sopronkövesden

A kövesdi sertéstekercs (2040 forint) kitalálójának jár a jó pont.

Címkék: étteremkritika, Som, Sopronkövesd

0 Hozzászólás


Műanyag a szájban: kösz, Jam, nem!

Gyűrött, koszos étlap, műanyag csomagolás a desszertben...

Címkék: étteremkritika, Jam, Kapuvár

0 Hozzászólás


Fekete Dávid pizzája és az amerikai álom

A Pizza Jersey tésztája az átlagosnál finomabb.

0 Hozzászólás


Michelin-csillag a Borkonyhának

Újabb budapesti étterem, a belvárosban található Borkonyha kapott Michelin-csillagot.

Címkék: Michelin-csillag, étterem, Borkonyha

0 Hozzászólás


Remy kedvence garnélával spékelve a Csalogány 26-ban

A csirkemáj sütése példaértékű: kívül szinte kérgesre sütötték, miközben a máj belül krémesen lágy maradt.

0 Hozzászólás


Csülök Sarok 2 Győrben: gyenge utánzat

Ameddig Pinnyéden az ízek is szerepet játszanak, addig a Bácsai úti kisvendéglőben csak a púpozott mennyiség.

25 Hozzászólás


Anyukám mondta Encsen

A hal pocakját rozmaring szálakkal és citromkarikákkal tűzdelte meg a séf, miközben a pisztráng húsa omlósabb nem is lehetne.

30 Hozzászólás


12345678910... következő >> végére >>> összes találat: 130

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...