Kisalföld logö

2017. 09. 21. csütörtök - Máté, Mirella 11°C | 14°C Még több cikk.

Zsidóverők rendőrkézen

Elfogott a rendőrség két férfit, akiket azzal gyanúsítanak, hogy még a nyáron a származása miatt bántalmaztak egy férfit a fővárosban, a Dohány utcában; harmadik társuk elszámoltatása még tart - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szerdán az MTI-vel.

A rendőrség közleményében emlékeztetett rá: azt követően indítottak nyomozást közösség tagja elleni erőszak gyanúja miatt, hogy június 30-án 23 óra 45 perc körül három fiatalember a Dohány utcában egy ház kapujában - a rendelkezésre álló adatok szerint - beszélgetést kezdeményezett a későbbi sértettel, akitől megkérdezték, hogy zsidó származású-e. A igennel felelt, ezért a támadók ütni és rúgni kezdték, minek következtében a férfi a földre került, könnyű sérüléseket szenvedett.

A rendőrök széleskörű adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, kihallgatták az áldozatot, egy, a közelben dolgozó taxist, valamint az áldozattal korábban, a 173-as buszon együtt utazó állampolgárt és a busz sofőrjét. Lefoglalták a közelben működő térfigyelő kamerák felvételeit és elemezték azokat.
Az összegyűjtött információk alapján a nyomozók eljutottak a bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható támadókhoz, egy 16 éves és egy 18 éves fiatalemberhez, harmadik társuk bűncselekménnyel kapcsolatos elszámoltatása még folyamatban van - közölte a rendőrség.
A büntető törvénykönyv szerint közösség tagja elleni erőszakot követ el, aki mást valamely nemzeti, etnikai, faji, vallási csoporthoz vagy a lakosság egyes csoportjaihoz tartozása vagy vélt tartozása miatt bántalmaz, illetőleg erőszakkal vagy fenyegetéssel arra kényszerít, hogy valamit tegyen, ne tegyen vagy eltűrjön. A közösség tagja elleni erőszak bűntettnek minősül, elkövetése öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) július elején tájékoztatta az MTI-t arról, hogy egy zsidó fiatalembert vertek meg a VII. kerületben. Az EMIH Bajnai Gordon miniszterelnökhöz fordult, és kérte, tegyen meg mindent a közbiztonság helyreállításáért és a szóbeli, illetve a tettleges erőszak ellen, mivel megszaporodtak a roma- és a zsidóellenes atrocitások.

Bajnai Gordon kormányfő felkérte Draskovics Tibor igazságügyi minisztert, hogy vizsgálja ki a megvert zsidó férfi ügyének körülményeit, tájékozódjon a történtekről, és tegyen javaslatokat, mit lehet tenni a hasonló helyzetek elkerülése érdekében.

Balog Zoltán, az Országgyűlés emberi jogi bizottságának fideszes elnöke az esettel kapcsolatban azt mondta, a Fidesz mélyen elítéli ezt az esetet és minden olyan erőszakot, amely valakit származása vagy vallása miatt ér Magyarországon. A képviselő felszólította az illetékes rendőrfőkapitányt, hogy tegyen meg mindent az eset tisztázására és az ilyen cselekmények megakadályozására.

Olvasóink írták

40 hozzászólás
12
 • 40. load 2009. december 29. 22:21
  „39. lacim6
  Ezzel a "Köszönjük Enikő" dumával mit akartál bizonyítani?
  Azt, hogy a zsidó srácot jogosan verték meg, mert Horthy alatt "csak" 560 ezer magyar zsidót pusztítottak el és 150 ezer életben maradt?”
 • 39. lacim6 2009. december 29. 13:35
  „Izraeli költő és magyar versek héberre fordítója: ,,Égjenek el a magyarok!"

  ??? ??? ?????? ??????? ????????: ??????? ?? ????????
  Héberül is tudó Enikő nevű olvasónk a világhálón bóklászva bukkant rá egy Mose Gánán nevű izraeli zsidó naplójára (ITT), amelyben annak írója rendszeresen mocskolja a magyar népet. Gánán egyébként Budapesten született 1931-ben, s az általa gyűlölt magyaroknak köszönhetően a budapesti gettóban élte meg a háború végét. A világégés után nem lett ávós kínzólegény Budapesten, mint itt maradt fajtestvérei, hanem kiment Palesztinába, ahol magyarok helyett palesztinokat gyilkolt. (Kiérkezése után beállt a Pálmáh nevű földalatti zsidó terrorszervezetbe...)
  Mose Gánán költő, sumér és magyar költők héberre fordítója, esszéíró, irodalomtörténész és a német (!) irodalom szakértője. (S itt hívjuk fel Hiller István figyelmét: Gánán, ez a véresszájú magyargyűlölő is megérdemelné a Pro Cultura Hungarica-emlékplakettet, amellyel korábban már kitüntette a szintén magyargyűlölő Naftali Kraust és a Vörös Hadsereg veterán tolmácsaként a magyarok nyomorgatásában részt vett Jehudá Láhávot.) Gánán amúgy kötözni való vén bolond, aki 79 éves létére a világhálós naplójára majdhogynem a bár-micvó korában (13 éves) készült fényképét tette ki.
  Mose Gánán ahol csak tudja, mocskolja, káromolja a magyarságot. S mivel nem egy egyszerű emberről, mondjuk a tel-avivi Kármel piac kofájáról van szó, hanem ismert közéleti személyről, jónak láttuk feltárni az általa alkalmazott praktikát, a többi gyűlölködő zsidóra is jellemző hazudozást.
  Enikő nevű olvasónk - aki héber nyelven is figyelemmel kíséri a magyarsággal kapcsolatos világhálós megnyilatkozásokat - felfedezte, hogy ez a Mose Gánán nevű kajmán az interneten már többször is össze-vissza hazudozott a magyarságról, s ezért úgy döntött, hogy magánlevélben válaszol neki, héberül.
  Enikő első levelére olyan durva levelet írt a zsidó, amelyet minden magyarnak meg kell ismernie. Olvasónk újabb levelet írt neki, remélve, hogy az elszégyelli magát, tisztességesebb hangnemre vált és abbahagyja a magyarság szidalmazását. De nem így történt, sőt a reakció hangneme és stílusa még durvább lett. Enikő ezután lefordította az izraeli héber leveleit magyarra - a neki írtakkal együtt - és elküldte két ismert zsidó hírportálnak, hogy közöljék le, ismertessék meg azoknak tartalmát az olvasókkal. Mondanunk sem kell, hogy válaszra sem méltatták. Ezután fordult a Kuruc.infóhoz.
  Alább rövid felvezetőkkel leközöljük Enikő Mose Gánánnak írt két levelét, a hölgy első levelére adott választ és a kajmán válasz helyett írt szövegét, amelyet a sajátjai számára tett ki az internetes naplójára:
  Enikő első, rövid levele, amelyet annak nyomán írt, hogy Gánán egyik életrajzi visszaemlékezésében ,,felszabadításnak" nevezi Magyarország szovjet megszállását. Ezt a levelet az ő válaszával együtt Gánán még kitette a blogjára(2):
  Mose Gánán Úrnak Sálom!
  Szeretnék valamit az Ön tudomására hozni: Nekünk, magyaroknak a szovjet megszállás leigázást, a függetlenségünk elvesztését jelentette, de semmiképpen nem felszabadítást, amint ezt Ön állítja.
  Ön kizárólag a saját maga, vagy a zsidók nevében beszélhet.
  Egy goj Budapestről
  Mose Gánán még aznap megírta a következő választ Enikőnek:
  Köszönet a postai küldeményért.
  Ön mikor született? Nyilvánvaló, hogy 1945 után. Az emberiség rosszra és jóra születik.
  Én nem beszélek a magyarok nevében, akik ismét kitűzik ruházatukra a horogkeresztet és magasra emelik az Árpád-zászlót (sic), s akik megrongálják a szovjet katona szobrát (sic!) stb. Most, miután az oroszok elhagyták Magyarországot, a magyarok ismét szabadon tüntethetnek a tereken az oroszok, zsidók vagy mások ellen, miközben újra terjed az antiszemitizmus. Én nem a magyarok nevében beszélek. S természetesen nem beszélek a népek, gulágok, politikai elnyomás és minden más rossz atyjának, Sztálinnak a nevében sem.
  Bizony, én annak a maroknyi zsidónak a nevében beszélek, akik Budapesten életben maradtak, s akiket a nácik már nem tudtak elküldeni a gázkamrákba, mint az apámat és az anyámat. Én a megmenekültek nevében beszélek, akik a Budapest felé közeledő Vörös Hadsereg jóvoltából maradtak életben, s akiket Eichmann ezért már nem tudott vasúton Auschwitzba küldeni. (Ez persze nem azt jelenti, hogy nem gyalogoltatta őket Budapestről az osztrák határig, s akik közül sokan meghaltak útközben.)
  Ezért tehát én a magam nevében beszélek, amikor azt mondom, hogy Budapest orosz megszállása felszabadulás volt (Igen! Felszabadulás!). Engem a Vörös Hadsereg szabadított fel és meg a halálfélelemtől, az éhezéstől és a tetvektől. Kiszabadított a gettó falai közül, az óvóhelyről, ahová néhány hónapig be voltam zárva éhezés és állandó bombázás közepette.
  Az oroszok jóvoltából térhettünk vissza az üres, kifosztott és fűtés nélküli lakásunkba. Január volt, esett a hó, de életben maradtunk. Ám ez nem sokat segített rajtam, mert az éhség nem csillapodott gyorsan. Amikor az Izraelbe vezető úton megérkeztünk az amerikai zónába, egy szemből jövő autóból a katonák fehér kenyereket dobáltak nekünk. De talán kijár a tisztelet annak az utcasarkon álló orosz katonának is, aki egyetlen fekete kenyeréből szeletelt és adott a körötte állóknak.
  S hogy a magyarokat elnyomták az oroszok és velük szövetkezők? Nem sajnálom a magyarokat. Megérdemelték. Amúgy Európában a magyarok találták ki a zsidótörvényeket, hiszen már 1922-ben, vagy e körül bevezették. Ebben elsők voltak Európában. Persze van pró és kontra, de most ne bonyolódjunk bele az aprólékos történelmi elemzésbe.
  A magyarok szerencsétlenek, vakok és kiúttalanok voltak abban politikai, történelmi helyzetben, amelybe 1938-ban, 1940-ben, vagy valamikor ebben az időszakban kerültek. Ennek ellenére, s mindent összevetve a magyarok gyilkosok voltak. A nácikkal összehasonlítva talán kis gyilkosok voltak, de a náciknál nem kisebb élvezettel és igyekezettel öltek és raboltak.
  Megérdemelték mindazt, ami történt velük a háborúban. Egyszer ellátogattam a budavári Történeti Múzeumba, ahol kirakták azokat a fényképeket, amelyeken az látható, hogyan gyújtották fel a magyar katonák a falvakat Oroszországban.
  Azt kívánom, hogy a magyarok égjenek meg. Nekem nem kell irgalommal viseltetnem velük szemben. Legyen egészséges.
  Enikő a magyarok elégetését kívánó, aljas levélre higgadtan, történelmi tényeket felemlítve és a kötelező udvariasság alapvető szabályait betartva válaszolt(3):
  Gánán Úrnak Sálom!
  Mindössze szerettem volna közölni Önnel: A szovjet megszállás a magyar nép számára nem felszabadítás, hanem egy ázsiai horda általi leigázás volt. Válaszában Ön egyértelműen leszögezte, hogy a világhálós naplójában közzétett elbeszélésében nem a magyar nép nevében beszélt felszabadításról, s ezzel a közlésével valóban megnyugtatott. Ám a fent említett kérésem és történelmi megjegyzéseim Önt még nem jogosítják föl arra, hogy egy egész népet gyalázzon és elégetésre szánjon - beleértve engemet is.
  S most pedig térjünk át a levelének részleteire:
  A mai napig nem láttam Budapest utcáin, de egész Magyarországon sem olyan embereket, akik ,,ruházatukra ismét kitűzik a horogkeresztet". Ki mondta Önnek ezt az ostobaságot? A horogkereszt ugyanis egyértelműen német jelkép (És néhány galileai zsinagóga mozaikpadlójának építészeti motívuma a bizánci korszakból.) Erről ennyit.
  Ami pedig az ,,Árpád-zászlót" illeti, vagy pontosabban a piros-fehér Árpád-sávos zászlót, az az Árpád-ház ősi jelképe. A Dávid-csillagot például a Gázai övezetben gyermekeket gyilkolászók is a ruházatukra öltik.
  A ,,szovjet katona szobrát" a legnagyobb szívfájdalmunkra nem döntötték le, csak eltávolították róla a vörös csillagot és leöntötték fekete festékkel. Nos, Ön siratja a budapesti szovjet katona szobrát... Felteszem Önnek az igen egyszerű kérdést: Vajon Izrael Állama hajlandó lenne-e felállítani, mondjuk az ismeretlen Waffen SS-katona szobrát Tel-Aviv Dizengoff nevű terén? Mert ha nem, akkor mi jogon várják el Önök tőlünk azt, hogy szeressük az üldözőinket? Vajon a zsidók örülnének nap mint nap látni egy ilyen szobrot Tel-Avivban? Biztos vagyok benne, hogy nem.
  A budapesti gettóban, a különböző védett házakban és a magyar főváros egyéb helyein nem csak ,,maroknyi zsidó" maradt életben - amint azt Ön állítja -, hanem zsidó források szerint is legalább 120 -150 ezer lélek. Mégis mit gondol, honnan van manapság Budapesten 120 ezer zsidó a második világháború utáni és az 1956-os forradalom idején történt nagy kivándorlások után is?
  Ezek a zsidók nem ,,a Budapest felé közeledő Vörös Hadsereg" jóvoltából, hanem leginkább Horthy Miklós kormányzónak köszönhetően maradtak életben. Annak a Horthy Miklósnak köszönhetően, aki katonai egységeket vezényelt a budapesti gettó védelmére már 1944 nyarán, amikor a Vörös Hadsereg még nagyon messze volt Budapesttől. A nemes lelkű magyar népnek köszönhető tehát az, hogy megmaradt a budapesti gettó. Tulajdonképpen a budapesti volt az egyetlen olyan gettó a németek által katonailag megszállt országokban, amelyet nem számoltak fel. S ezért a magyar népnek köszönet jár, nem pedig gyalázkodás, káromlás, szitok, hazudozás és történelemhamisítás.
  Mellesleg, az én keresztény (az Önök durva és rasszista beszédében ,,goj") nagyanyám és nagynéném is átélte a bombázásokat abban az időben, ők is megtetvesedve, éhesen hagyták el az óvóhelyet és kifosztva találták a családi otthont a budapesti Teréz körúton.
  Kétségtelen, hogy a magyar hadsereg okozott veszteségeket a Szovjetunió lakosságának az általa megszállt területeken a háború idején. A magyar hadsereg parancsnoksága egész biztosan azt állította, hogy a partizánok elleni tevékenység keretében tették azt, amit tettek. Az izraeli hadsereg naponta rombolja le a palesztinok házait, gyilkol gyermekeket, asszonyokat és csecsemőket. Az izraeli hadsereg parancsnoksága és a szolgálatában álló propagandagépezet azt állítja, hogy mindez a palesztin terror elleni küzdelem keretében történik... Akkor miről is van itt szó? Ám a Gázai övezetben elkövetett gyermekgyilkosságok ellenére sem érzem feljogosítva magamat, sőt még a palesztinoknak sem ajánlom azt mondani, hogy égjen el minden zsidó.
  S még egy fontos dologra szeretném Önt emlékeztetni: Nekünk, magyaroknak is van rendezetlen számlánk a zsidókkal. Nem minden zsidóval, hanem csak azokkal az aljas gazemberekkel, akik 1919-ben csatlakoztak a zsidó Kun Béla, Korvin Ottó, Szamuely Tibor és zsidó társaik gyilkos osztagaihoz, s amelyek az aránylag rövid uralmuk idején félelmet keltettek a keresztény lakosság körében. Valaki talán kért már bocsánatot a magyarságtól azokért a súlyos bűntettekért, amelyeket ezek a zsidók elkövettek? Annak a ,,magyar" Tanácsköztársaságnak az idején, amelynek 29 kormánytagja közül 19 zsidó volt. Közlöm Önnel, hogy ezért eddig senki nem kért bocsánatot.
  Nekünk, magyaroknak még mindig rendezetlen a számlánk a zsidókkal, a zsidó Rákosi Mátyás, Gerő Ernő, Piros László, Péter Gábor aljas tettei miatt, és az összes kínzó és gyilkos zsidó cselekedetei miatt (a ,,kis gyilkosok" miatt is, amint Ön írja). Azok miatt a zsidók miatt, akik tömegesen csatlakoztak a politikai rendőrség soraiba és kiszolgálták a megszálló szovjeteket. Vajon kért már a zsidók közül valaki ezért bocsánatot, vagy legalább elhatárolódott ezektől a súlyos cselekményektől? Ismét azt közlöm Önnel, hogy eddig senki nem kért bocsánatot.
  S ezúttal kizárólag a múlt bűneiről beszéltem és nem a jelenről. S amint azt az ókori zsidó vallási bölcsek mondták: ,,Bölcs ember az utalásból is ért".
  Ennek ellenére, és a szülői házban kapott neveltetésemnek köszönhetően én sosem mondom Önnek, Uram, hogy égjen el minden zsidó... Nem Uram, én nem vagyok hajlandó lesüllyedni erre az erkölcsi szintre.
  Békességet kívánva:
  Enikő Budapestről
  Enikő fenti levelére Mose Gánán már nem válaszolt. Őszintén szólva, nem is nagyon válaszolhatott rá, hiszen a fiatal hölgy történelmileg és erkölcsileg alaposan helyére tette a kajmánt. Viszont a naplóját figyelemmel kísérőknek adnia kellett valamilyen magyarázatot, s így aztán a 2009. december 16-án megejtett bejegyzésében azt írta, hogy Enikő levele annyira antiszemita, hogy ,,nem méltó a válaszra". Arra persze vigyázott, hogy olvasói ne tudják meg, pontosan mi áll Enikő levelében. Így aztán a hölgy levelének tartalmát illetően össze-vissza hazudozik.
  Mose Gánán bejegyzésének egy-két hazugsága:
  a. Enikő válaszlevelében megemlítette, hogy Horthy Miklós 1944 nyarán katonai egységeket vezényelt a budapesti gettó védelmére. Igen, ez így volt. A kormányzó úr 1944. július legelején magához kérette Koszorús Ferenc vezérkari ezredest és parancsot adott neki: hozza Budapestre a főváros környékén állomásozó katonai alakulatokat és akadályozza meg azt, hogy a csendőrség vidéki egységei (ha jól emlékszem, a szegedi) segítségével a németek deportálják a gettó 250 ezer (!) lakóját.
  1944. július 5-6-án Koszorús ezredes végrehajtotta a parancsot. A németek által katonailag megszállt országokban csak Budapesten fordult elő az, hogy egy megszállt állam a reguláris katonaságával kelt a zsidók védelmére.
  Koszorús Ferenc ezredesnek emléktáblája van a Budapest, VII. Dohány utca 1. szám alatt, amelyet a zsidók időnként meg szoktak koszorúzni... S az olvasó alább meggyőződhet arról is, hogy az izraeli zsidó miként űz gúnyt ebből a történelmi tényből.
  b. Enikő nem azt írta, hogy ,,túl sok zsidó maradt életben", hanem azt, hogy zsidó források szerint is legalább 120-150 ezer, és nem ,,maroknyi", amint azt a jeruzsálemi magyargyűlölő írja.
  c. Enikő nem azt írta, hogy a zsidók a felelősek Magyarország első világháborús vereségéért (habár erről is lehetne vitatkozni), hanem azt, hogy a háború után, 1919-ben Kun Béla és társai gyilkolásztak.
  Hát ezért nem közölte Mose Gánán a magyar hölgy második levelét. Jellegzetesen zsidó módszer: Megsértenek, sarat dobálnak másokra, majd amikor a megalázott ember igyekszik védekezni, betömik a száját, elzárják előle a megszólalás csatornáit. Ezt művelik Magyarországon is a médiákat uraló gyűlölőink.
  Most pedig lássuk teljességében Gánánnak azt a pökhendi, a keresztényeket mélyen lenéző bejegyzését, amelyet Enikő második levelére írt (4):
  Újabb levél érkezett tőle (Enikőtől - a szerk.). A levél nem méltó a válaszra. Antiszemita (mármint a levél írója - a szerk.) a javából, abból a fajtából, amilyent mindig is ismertünk Magyarországon. Szerinte Magyarország mindenek felett áll, de valójában nem más, mint egy kis csatlósa a náciknak.
  Véleménye szerint (mármint Enikő véleménye szerint - a szerk.) az oroszok piszkos ázsiai banda, amely elfoglalta a szerencsétlen, teljesen ártatlan Magyarországot, amely az Oroszországban falvakat felperzselő, hős hadseregével 1944-ben a zsidóinak védelmével volt elfoglalva.
  Szerinte (Enikő szerint - a szerk.) a zsidók közül ezért maradt túl sok életben. S mindezért nem is szégyenli magát, hanem tovább folytatja a rágalmak és a gyűlölet terjesztését a zsidók ellen. Szerinte a zsidók felelősek mindenért, még Magyarország első világháborús vereségéért is, és ki tudja, még miért nem.
  A zsidóknak és szenvedéseiknek egyetlen szót sem hajlandó szentelni, mert őt ez egyáltalán nem érdekli. Természetesen csak a magyarok szenvedtek, teljesen ártatlanul, sőt mi több, a háború idején még bombázták is őket. S amint mondtam, teljesen ártatlanul.
  S amin igazán meglepődtem az, hogy honnan van a jó hébersége. Talán a magyar nagykövet lánya, aki itt tanult Izraelben? Ezért aztán sosem tudhatjuk, hogy mikor melengetünk kígyót a keblünkön. <moderálva...>”
 • 38. load 2009. december 29. 01:11
  „37. pancser
  Ez most is így van.
  Magyar Alkotmány:
  "60. § (1) A Magyar Köztársaságban mindenkinek joga van a gondolat, a lelkiismeret és a vallás szabadságára.

  (2) Ez a jog magában foglalja a vallás vagy más lelkiismereti meggyőződés szabad megválasztását vagy elfogadását, és azt a szabadságot, hogy vallását és meggyőződését mindenki vallásos cselekmények, szertartások végzése útján vagy egyéb módon akár egyénileg, akár másokkal együttesen nyilvánosan vagy magánkörben kinyilváníthassa vagy kinyilvánítását mellőzze, gyakorolhassa vagy taníthassa.”
 • 37. pancser 2009. december 26. 21:18
  „Nemzetrontók vághatjátok a centit. Ebben az országban, izraelita honfitársainknak és a többieknek aki valami okból szúrják a szemeteket joguk van teljes szabadságban élni. Szigorúan tilos lesz bárkit becsmérelni, csak azért mert valamilyen közösséghez tartozik.”
 • 36. kolombela 2009. december 26. 18:45
  „31. meir 2009.12.26. 04:37
  Ha azt hiszed, hogy a ti babbiaitok hókusz-pókuszai különbek, akkor nagyon tévedsz. Én meg ezen a sok ostobán röhögöm halálra magam.”
 • 35. kolombela 2009. december 26. 18:42
  „22. AHA 2009.12.24. 06:28
  Sajnos, majd a fidesz kormányzása alatt sem fog változni semmi. Minden a megszokott "rendben" fog folyni.”
 • 34. kolombela 2009. december 26. 18:39
  „20. meir 2009.12.24. 05:39
  "mindegyik egyenkent is kulonleges terrorista felderito-elharito akciokra alkalmazhato-bevetheto egyseg!!"
  Szerintem meg ők a terroristák. minden híresztelés ellenére.”
 • 33. meir 2009. december 26. 16:10
  „moderálva sértő”
 • 32. pancser 2009. december 26. 11:07
  „moderálva off”
 • 31. meir 2009. december 26. 04:37
  „moderálva off”
 • 30. pancser 2009. december 25. 21:16
  „Aljas ember aki azért üt meg egy másik embert mert más. Nem bűnöző csak más. Mindannyian Isten gyermekei vagyunk, csakhogy nálunk egyrészt sok a Káin <moderálva>”
 • 29. load 2009. december 25. 16:23
  „24. Reális
  "Tessék a magyarverésekről is írni!"
  A felvidéki, Kárpát-aljai, vajdasági magyar rajtóban találsz ilyen híreket, ha már erre van gusztusod.”
 • 28. load 2009. december 25. 16:20
  „23. xo17zy
  "19. load! Sokkal több bekezdést kellett volna szabadon hagynod! "
  Úgy tűnik, hogy a te listádnak ez az öt is túl sok.”
 • 27. pancser 2009. december 25. 16:07
  „Abszurd, hogy Szenteste is vannak olyanok aki gyűlölködnek.”
 • 26. t-a-ibi 2009. december 24. 23:23
  „"Bajnai Gordon kormányfő felkérte Draskovics Tibor igazságügyi minisztert, hogy vizsgálja ki a megvert zsidó férfi ügyének körülményeit, tájékozódjon a történtekről, és tegyen javaslatokat, mit lehet tenni a hasonló helyzetek elkerülése érdekében."

  Hol van drazsé? -elhúzott! Na ez lenne a megoldás ezeknek az élőlényeknek is.
  Ugye milyen egyszerű lenne?- neki és nekünk is.”
 • 25. Baradlay 2009. december 24. 14:02
  „Boszorkany uldozes!”
 • 24. Reális 2009. december 24. 10:06
  „Tessék a magyarverésekről is írni!”
 • 23. xo17zy 2009. december 24. 07:25
  „19. load! Sokkal több bekezdést kellett volna szabadon hagynod! Elég csak a mindennapos c.-k általi ,magyarok ellen irányuló támadásokra gondolnod!!! Persze a támadások indítéka nem mindig csak tisztán az, hogy az áldozat magyar. Pénzért, háziállatért, megerőszakolásért, szoba közepére sz@rásért, cigiért, piáért, ok nélkül... történik, vagy csak mert magyart verni/ölni/kínozni/megalázni egyszerűen olyan "raj".

  És ugye a bíróságos megjegyzésed itt elég provokáló ld. magyargyilkosságért felfüggesztett börtön.
  De a szociálliberális fideszdsz + maszop mellett ne is várjunk változást. Elnyomott kissebbség leszünk saját hazánkban!! Szerinted persze ez így rendben van....”
 • 22. AHA 2009. december 24. 06:28
  „..ez csak egy gyerek csíny. Szót sem érdemel!

  Választások után a zsidók körüli hisztéria keltés is véget ér,ők is csak egy kisebbség a többi közül.”
 • 21. meir 2009. december 24. 05:41
  „19-Load!
  meg olyanrol sosem hallottam hogy Magyarorszagon valakit CSAK mert az MAGYAR osszevertek volna!!
  az ilyesmi elofordult viszont mar Szlovakiaban,Romaniaban,Szerbiaban,Szloveniaban,Ausztriaban is,tobb esetben!!”
40 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kaminonstop karácsonykor és szilveszterkor

A közelgő ünnepeken is életbe lép a nehéz tehergépkocsik hétvégi forgalomkorlátozása Tovább olvasom