Kisalföld logö

2018. 02. 19. hétfő - Zsuzsanna -5°C | 4°C Még több cikk.

Zöld és harmónia - kertépítészeti verseny

A Leier Hungária Kft. – hagyományaihoz híven – idén is országos, nyílt és nyilvános pályázatot hirdet a Magyarországon tanuló, tehetséges tájrendező és kertépítőmérnök-hallgatók, tájépítészmérnök-hallgatók, építészmérnök-hallgatók és építőművész-hallgatók számára.

A tavalyi évben nagy sikert aratott a leendő építészek körében a ˝Kis ház – nagy ötletek˝ pályázat. Az idén a kertekkel foglalkozó tehetséges hallgatókat célozza meg a Leier: megtervezhetik álmaik kertjét, a legjobbak pedig – többek között – környezetbarát elektromos kerékpárt és rollert nyerhetnek.

A Leier Hungária Kft. célja, hogy felkarolja, támogassa és szélesebb körben megismertesse a színvonalas tervezői munkákat, a példamutató és követendő építészeti és tervezői magatartást.

A 3800–4000 négyzetméteres mintakertek terveit október 30-ig várja a kiíró.
A ˝Harmóniában a növényekkel˝ pályázaton olyan kertépítészeti tervvel lehet nevezni, mely az esztétikai és műszaki követelmények mellett a növényekkel tökéletes harmóniát, kerti térkompozíciót alkot. A leendő tervezők saját elképzeléseiket, esztétikai, valamint tervezői fantáziájukat és szakmai tudásukat is megmutathatják. A 3800–4000 négyzetméteres mintakertek terveit október 30-ig várja a kiíró, az ünnepélyes eredményhirdetésre és díjkiosztó ünnepségre a pályázatok elbírálását követően november 30-án kerül sor a győri Leier City Centerben.

A ˝Harmóniában a növényekkel 2010˝ pályázat vonzó és értékes díjai egy prémium kategóriás Leier ECO-Line elektromos kerékpár, egy Leier ECO-Line elektromos roller, valamint egy értékes fényképezőgép. A Leier cégcsoport elkötelezett a környezetvédelem mellett, gyártástechnológiáiban is megmutatkozó ˝zöld˝ törekvései a felajánlott nyereményekben is megnyilvánulnak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Továbbra is tarol a Class FM és a Morning Show

Vezet a Class, második a Neo. Reggel az MR1 Kossuth, nap közben a Juventus a harmadik leghallgatottabb rádió. Tovább olvasom