Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Zenit-díjjal ismerték el a győri tanárt

Győr Tóth Gyula A „Zenit 41” Apáczai-diploma ezüstdíját vehette át a napokban Richnovskyné Mosonyi Katalin, a győri Fekete István Általános Iskola tanára. A rangos elismerést azok vehetik át, akik hivatásuk gyakorlása során kiemelkednek szorgalmukkal, kitartásukkal, minőségi munkájukkal.
Apáczai Csere János szellemiségének továbbvitelét és ápolását célozza a róla elnevezett kiadó alapította „Zenit 41” Apáczai-diploma, amelynek ezüstdíját a napokban Budapesten vette át Richnovskyné Mosonyi Katalin, a győri Fekete István Általános Iskola és Óvoda tanára. A díj elnyerésére pályázatot kellett benyújtani, amelyet egy öttagú grémium bírált el. A zsqri indoklásban kiemelte: Richnovskyné Mosonyi Katalin tehetséges fiatal tanítóként kezdeményezte a városi szépkiejtési versenyt, amelyet minden évben megszervez.
Nyelvi gyakorló anyagokat készít, munkaközösség-vezetőként, a tanulás-tanítás minőségi kör vezetőjeként és megyei listás szakértőként is segíti kollégái munkáját.
Hitvallását kifejezi az osztálytermében látható gondolat: „Egyetlen gramm tapasztalat többet ér egy tonna teóriánál.”
A felterjesztést az intézmény igazgatója, Kaszás Lászlóné nyújtotta be, a pályázat elkészítésében Takács Miklós, az Apáczai Kiadó megyei referense mqködött közre.
Átadás: Richnovskyné Mosonyi Katalinnak az Apáczai Kiadó ügyvezetője, Esztergályos Jenő adja át a nívós elismerést.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyorsan és hatékonyan díszítsünk

Amennyiben semleges bútoraink vannak, legegyszerűbb, ha a textileket cseréljük le – függöny, díszpárna, esetleg szőnyeg. Ma már minden lakástextillel foglalkozó üzletben létezik készre varrási szolgáltatás, így nekünk csak a méretek pontos megadására kell ügyelnünk. Tovább olvasom