Kisalföld logö

2018. 03. 18. vasárnap - Sándor, Ede -5°C | 3°C Még több cikk.

Zellweger mepróbálja lebeszélni a házasságról Kidmant

A hírek szerint Renée Zellweger megpróbálta lebeszélni az esküvőről Nicole Kidmant – két héttel az esemény előtt. Keith Urban, Kidman vőlegénye éppolyan munkamániás, mint az ő volt férje, Kenny Chesney countryénekes, akivel csupán néhány hónapig tartott házassága.
A Bridget Jones naplója című film sztárja állítólag azért könyörgött esküvője lemondásáért barátnőjének, mert úgy véli: Keith Urban, Kidman vőlegénye éppolyan munkamániás, mint az ő volt férje, Kenny Chesney countryénekes, akivel csupán néhány hónapig tartott házassága.

„Azt mondta Nicole-nak: Nem tudod, amíg össze nem házasodtok – de akkor már késő lesz!" – nyilatkozta egy forrás a brit Grazia magazinnak.

„Renée szerint Keith a munkamánia minden jegyét magán viseli, ami veszélyes lehet Nicole-nak és családjának."

Nicole apjának szintén fenntartásai vannak az esküvőt illetően, miután lánya – akinek két örökbefogadott gyermeke van előző, Tom Cruise-zal való házasságból – nem volt hajlandó Keith-szel házassági előszerződést kötni.

„Az apja ellenzi, hogy Nicole szerződés nélkül mondja ki az igent, ám édesanyja szerint csak a szívét követi."

A Moulin Rouge című film csillaga nyolcvan közeli barátját, családtagját hívta meg menyegzőjére, amelyet a jövő héten tartanak egy Sydney-i templomban – adta hírül az entertainment.news.com.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elkerülhető az osztrák adóhátralék

Az új osztrák adójogszabályok szerint az Ausztriában dolgozó, de ott lakóhellyel nem rendelkező… Tovább olvasom