Kisalföld logö

2018. 03. 20. kedd - Klaudia -6°C | 2°C Még több cikk.

Zajlik az élet

Kondor Csaba mostanában nagyon elfoglalt: könyvet ír, ráadásul két nő is feltűnt az életében.

Már nyáron sejteni lehetett, hogy Kondor Csaba egyszer kiírja magából a bánatát. Az eddig semmittevéssel is vádolt fiatalember az utóbbi időben megállás nélkül dolgozik – állítja, mégpedig egy önéletrajzi ihletésű köteten. Az elmúlt hetek lecsillapították indulatait, mert úgy döntött, Kiszel Tünde kimarad a műből.   

-Ő mindenképpen kimarad a könyvből és mindenki, aki vele és a botránnyal kapcsolatos, hiszen ők ma már nem létező emberek számomra, illetve vannak köztük olyanok, akik soha sem léteztek - mondja Csaba.

Csaba körül jelenleg két nő is feltűnt: az egyik még az interjúra is elkísérte őt. Azt állítják Kristóf Mari énekesnővel hónapok óta munkakapcsolatban vannak.  A fiatalember ugyanis könyve mellett dalszöveget is ír, ami mi másról is szólna, mint  a szerelemről. 

- Az biztos, hogy a szerelem nyelvén annyit fog jelenteni, hogy hogyan képes valaki felülemelkedni egy eléggé mély zuhanásból.

A  hölgy bízik Csabában, szerinte ez több mint munkakapcsolat  - már-már barátság. Az, hogy ők ketten egyszer majd együtt, egy háztartásban éljenek  - ezt azért  nem tudja elképzelni.

- Ezt kizárjuk, ez elő nem fordulhat semmiféleképpen, lehetetlen. Számomra ilyen nem létezik - mondja Mari.

Csaba jelenlegi szerelmét még senkinek nem mutatta be, a hölgyről keveset tudni, csupán annyit, hogy külföldi és már van egy kislánya. 

- Róla annyit lehet tudni, hogy Dominikáról érkezett és teljesen civil, tulajdonképpen spanyolul és angolul tartjuk a kapcsolatot, mert magyarul nem beszél ugyanis.

Reméljük egyszer őt is bemutatja majd és nem tűnik el egyik percről a másikra, mint Markóczy Mária sajtószóvivő. Csabának most gondjai nincsenek, fut a szekere: könyv, dalszöveg, szerelem. Neki ennyi idő kellett, hogy rájöjjön: Kiszel Tünde után is van élet, mégpedig milyen.


 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Életre keltek a tollak

Keresztes Erika első helyezést ért el egy országos kirakatrendező versenyen, ahol az ő… Tovább olvasom