Kisalföld logö

2017. 07. 26. szerda - Anna, Anikó 16°C | 24°C Még több cikk.

Wellnessklub – csak hölgyeknek!

A Nordland Víz- és Uszodatechnika Kft. neve ismerősen cseng mindazok számára, akik vízkezelő berendezést, medencét vagy szaunát keresnek.
Mikóczi Tamás, a cég ügyvezetője a napokban árulta el, hogy a 14 éve vízkezeléssel foglalkozó családi vállalkozás után egy újabb üzletág elindításába kezdett, ezúttal a család nőtagjai segítségével.

– A wellness nem idegen terület, hiszen több éve beletartozik cégünk profiljába. Eddig is foglalkoztunk szaunák és medencék kereskedelmével, csak nem rendelkeztünk olyan bemutatóteremmel, ahol működés közben kipróbálhatóak lettek volna a berendezések. A wellnessklub szikrája/gondolata ekkor született meg. A pluszinformációt pedig a lányaim adták, ők mondták el, hogy nincs a környéken – Győr-Szabadhegyen – egyetlen, teljes szolgáltatást nyújtó, színvonalas női wellnessklub sem.

– Hol tervezi a wellnessklub kialakítását?

– Szerencsére itt, Szabadhegyen, a Nordland kft. tőszomszédságában lévő ingatlan épp megüresedett, így a helyszín nem volt kérdés. Kialakítottuk a kozmetika, manikűr-pedikűr, a maszázs-, szolárium-, infraszauna-egységeket, a nyugodt csevegésnek helyet adó finn szaunát jacuzzival. A Nordland Lady’s Wellness kialakítása nőcentrikus, minden cardiogépet párosával állítottunk be. Így a klubba együtt érkező barátnők együtt edzhetnek, lazíthatnak és beszélgethetnek.

A családi stafétabot átadása

– Továbbra is a családban marad az üzlet vezetése?

– Természetesen. A vállalkozás beindítása a segítségemmel történik, de a többi a család hölgytagjainak a feladata lesz. Elvégre ez egy női wellnessklub, és mégiscsak a nők tudnak a legtöbbet a nőkről.

A wellness mint életforma

– Mit jelent az, hogy Nordland Lady’s Wellness Klub? Milyen szolgáltatásokat szeretnének beindítani?

– A wellness Amerikában már harminc éve hirdetett életstílus, Magyarországon csak az utóbbi tíz évben vált egyre népszerűbbé – mondta el Mikóczi Linda. – A szó jelentését sokszor még meg kell magyarázni, mert félreértik. Sok tévhittel ellentétben a wellness alatt nemcsak a fürdőzést kell érteni, hanem egy egész folyamatot, mely magába foglalja a fürdők világát, a szolgáltatásokat, a relaxációt, az egészséges táplálkozást, a sportolást, illetve a szépségápolást.
Röviden jó közérzetet és edzettséget jelent, hiszen az életben való elégedettségérzésünkhöz elengedhetetlen a szervezetünk mentális, vagyis fizikai és pszichikai egyensúlya. Ebben segít a Norldand Lady’s Wellness Klub, amely minőségi wellnessklubként nagyon sok magas színvonalú wellness- és fitneszszolgáltatást fog kínálni a győri hölgyeknek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fagykárjelzések a gyümölcsösökből

Növényvédelem - „Az elmúlt héten sok kistermelő keresett meg bennünket igazgatóságunkon. A… Tovább olvasom