Kisalföld logö

2017. 08. 17. csütörtök - Jácint 19°C | 30°C Még több cikk.

Webkettes konferencia Szegeden

Webkettő - az internetes kommunikáció új kihívásai címmel rendez reklámszakmai napot április 23-án 10:00 órától Szegeden, a Novotel szállóban a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kommunikációs- és Reklámklubja, valamint a Magyar Reklámszövetség.
Az esemény a régió reklám és kommunikációs szakemberei számára az új internetes kihívások megvitatását, az internet kínálta új kommunikációs eszközök megismerését szolgálja.

A rendezvény programja:

10:00 - 10:10 Köszöntőt mond: Dr. Markovich Réka MRSZ főtitkára, és Fehér Éva, a CSMKIK alelnöke

10:10 - 10:40 web.2.0 az új kihívás ?! - Dobó (Doransky) Mátyás, fejlesztési igazgató (Blogter Kft )
Dobó (Doransky) Mátyás médiakutató, tartalmi vezető a PPKE-BTK Kommunikáció Intézetében. Több hazai "web kettes" szolgáltatás, kifejlesztésében és üzemeltetésében vett részt, például a blogter.hu blogszolgáltató, vagy a videobomb.hu videó megosztó és a linkter közösségi híroldal. Szakmai blogját a doransky.hu alatt írja.


10:40 - 11:20 A blogok szerepe az online újságírásban - Gerényi Gábor, informatikus, újságíró (Index)
Gerényi Gábor informatikus, újságíró. A hazai internetes tartalomszolgáltatás egyik „veteránja" az Index stratégiájának egyik alakítója.


11.20 – 11:40 00 Szünet

11:40 - 12:20 Az üzlet és a blog - Berényi Konrád, blogger (onlinemarketing.hu tanácsadó)
Berényi Konrád online marketing tanácsadó, blogger
1995 óta foglalkozik az internettel, 1996 óta az internet üzleti lehetőségeivel. Korábban dolgozott többek között az Index.hu Rt-nél, az Eduport Felsőoktatási portálnál, a Gyalogló Chat-nél és a Neo Interactive online ügynökségnél is. Jelenleg az Onlinemarketing.hu Kft-nél mint internetes tanácsadó elsősorban kommunikációs megoldásokkal foglalkozik. Ő írja és a szerkeszti az Onlinemarketing blogot (onlinemarketing.blog.hu).


12:20 – 13:00 A reklám megjelenése a közösségi interneten – Novák Péter, ügyvezető (Kirowski Zrt.)
Novák Péter digitális marketing és média szakértő, Kirowski Zrt., ügyvezető. 1996-tól a Matávnál értékesítési, majd marketingkommunikációs területen dolgozott, ahol elsősorban online marketinggel foglalkozott, 1999-től a Matávnet médiaértékesítési területét vezette. 2000-ben csatlakozott a Kirowski csapatához, ahol 2006-tól az ügynökség ügyvezetője.

13.00-14:00 A helyi kkv-k kibővült kommunikációs lehetőségei a web 2.0 kapcsán - Kerekasztal beszélgetés. Moderátor: Fábián Zsolt (Factory Creatíve Stúdió Kft.)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újra érdemes lesz kukoricát termeszteni

Bár most különböző okok miatt éppen csökkenőben vannak a gabonaárak, a globális keresletnövekedés… Tovább olvasom