Kisalföld logö

2018. 11. 20. kedd - Jolán 1°C | 5°C Még több cikk.

Vízöntő (01.21 - 02.19.)

Jellemzően alaphangulata derűs és gondtalan. Sok változatosságra van szüksége.
Jellemzői: Alaphangulata derűs és gondtalan. Egyénisége szabad kibontakoztatásához változatosságra van szüksége. Minden szempontból emancipált, szeret kilógni a sorból, mindig új utakat keres, és mindezt azért, hogy függetlenségét bizonyítsa.
Híres vízöntő: Jennifer Aniston
Sokszor játssza az előkelő kívülállót, aki lázad a régimódi életstílus ellen, mindent másképp akar, és elutasít mindenféle etikettet. Vonakodik azt tenni, amit mindenki mást tesz. Érthető hát, hogy illik hozzá minden, ami eredeti, különleges. Kifejezetten szociális érzésű, humánus. Nem kedveli, ha korlátozzák, a korlát neki csak arra való, hogy átugorja.

Vízöntő és Vízöntő

Kihívásokkal teli kapcsolat. Kemény fába vágod a fejszédet, ha egy másik Vízöntővel akarod összekötni az életed. Te azonban kedveled a kihívásokat – minél lehetetlenebb, annál izgalmasabb egy feladat. Hát ez most az lesz! Folytonos harc, hogy ki kerekedik felül, ki az ügyesebb, a szellemesebb, kinek jár gyorsabban az agya. Túl sok békés pillanatra tehát ne számíts, ám annál inspirálóbb, tanulságosabb lesz ez a kapcsolat.

A Vízöntő és a Halak

Szelíd, kényelmes kapcsolat. Egy Halak borzongva csodál: lesi minden mozdulatodat, ugrásra készen várja kívánságaidat, és zokszó nélkül megtesz mindent érted. Cserében a védelmedre vágyik, anyagi és érzelmi biztonságra. Társad nem kedveli túlzottan a kalandokat, nem szívesen megy bele minden őrültségbe, csak, ha te erőszakkal belerángatod. Az azonban már nem az ő világa – ne kívánj tőle túl sokat.

A Vízöntő és a Kos

Feszültségekkel teli, de inspiráló kapcsolat. Ha egy Kossal akarsz együtt élni, az egyet jelent a háborúval, ez azonban korántsem olyan kellemetlen, mint ahogy hangzik. Viharos szerelem, szenvedélyes veszekedések, látványos kibékülések – csak bírnod kell a tempót! Mindeközben kölcsönösen tisztelitek a másikat (persze, leginkább titokban!), és sokat tanultok a háborúsdiból: hogy a harc is lehet nemes, és még annál is nemesebb a béke.

A Vízöntő és a Bika

Kellemes, biztonságos kapcsolat. Hasonlók az elvárásaitok mind érzelmileg, mind egzisztenciálisan. A különbség talán annyi, hogy te inkább a józan eszedben bízol, míg társad a megérzéseire hallgat, s ez néha vitákhoz vezet. Mindketten szorgalmas, törekvő, keményen dolgozó emberek vagytok, sokra vihetitek, ha azonos célokért hajtotok. Néha azért lazíts egy kicsit, és ne legyél olyan szigorú – megérdemlitek a ritka, de fényűző pillanatokat.

A Vízöntő és az Ikrek

Vidám, baráti kapcsolat. Egy Ikrek mindig kapható a te kedvenc időtöltésedre: a szellemi játékokra. Legalább olyan gyorsan forog az agya, mint neked, sőt, elképesztő ismeretekkel rendelkezik, amivel lenyűgöz, s egyszersmind folyton fel is bosszant. A világról általában ritkán egyezik a véleményetek, mások a szükségleteitek, a vágyaitok, de a humor és a nagy beszélgetések mindezen átsegíthetik a kapcsolatotokat.

A Vízöntő és a Rák

Viharos kapcsolat. Vonzódtok egymáshoz, mint az ellentétek általában. Te tekintélyt parancsoló, öntörvényű ember vagy, ráadásul jóval erősebb akaratú, mint egy Rák, és ezzel tisztában vagy. Társadat azonban bántja, hogy mindig az történik amit te akarsz, s bár látszólag “engedelmeskedik", mindezt nagyon zokon veszi. Elégedetlen és rosszkedvű, amit te gyakran nem is értesz – a békesség kedvéért figyelj jobban oda.

A Vízöntő és az Oroszlán

Kölcsönösen imponáló kapcsolat. Nagyra értékelitek, tisztelitek egymást – bár inkább úgy, mint ellenfelek, semmint szerelmesek, ám ha ebből szerelem lesz, az annál lángolóbb. Mintha egy tigris és egy oroszlán állna párba... Találnotok kell egy közös életteret, tisztáznotok kell az erőviszonyokat, de kénytelenek vagytok tudomásul venni, hogy egyikőtöké sem lehet a hatalom – osszátok be inkább úgy, hogy éjszaka te parancsolsz, nappal pedig a párod.

A Vízöntő és a Szűz

Jól működő kapcsolat. Egy Szűz fejet hajt neked, mert jó “katona", s így végre kamatoztathatod hadvezéri adottságaidat. Remek párost, ütőképes hadsereget alkottok – szinte verhetetlenek vagytok így együtt, feltéve, ha külső ellenséggel harcoltok. Társad alkalmazkodó, hűséges, maradéktalanul végrehajtja a kéréseidet, de ne élj ezzel vissza. És néha engedd, hogy osztozzon ő is a dicsőségben – igazán megérdemli.


A Vízöntő és a Mérleg

Különleges, értékes kapcsolat. Sokra tartod a Mérlegek önzetlenségét, hősiességét, és imponál neked, hogy olyan szilárdan hisznek abban, amit fontosnak tartanak. Ez néha problémát is jelent, hiszen társad egykönnyen nem adja be a derekát, sőt, bizonyos dolgokban hajlíthatatlan. Ne erőszakoskodj, engedd, hogy a másik a saját útját járja. Hamarosan úgyis visszatér, hiszen te jelented neki az éltető erőt, a vidámságot.

A Vízöntő és a Skorpió

Nehéz kapcsolat. Sehogyan sem jutsz dűlőre egy Skorpióval: nem érted, mit miért tesz, és hogy miért nem hatnak rá azok módszerek, amik máshol beválnak. Egy idő után nem firtatod a dolgot, társad “fullánkja" is hidegen hagy, de talán éppen ettől áll helyre a béke: nem bántjátok egymást, mert a másikról úgyis minden lepereg. Fegyelmezett, erős, intelligens emberek vagytok – nagy dolgokat vihettek végbe, ha összefogtok.

A Vízöntő és a Nyilas

Érdekes, izgalmas kapcsolat. Egy Nyilas társasága üdítő és szórakoztató, és mivel legalább olyan merész ember, mint te, benne van minden kalandban. Mindkettőtöknek vág az esze, és képesek vagytok követni egymás gondolatmenetét (amit nagyra értékelsz, hiszen ez ritka!). Társad talán néha túl heves, de te hideg józanságoddal lehűtöd, és fordítva: a másik optimizmusa fellelkesít és átsegít a komorabb napokon.

A Vízöntő és a Bak

Nyugodt, visszafogott kapcsolat. Egy Bakhoz képest te bohém és könnyelmű vagy, társad szerint néha szinte meggondolatlan. Ő két lábbal a földön jár, megfontol minden egyes lépést, mert mindig a legrosszabbra számít. Te persze a baljós intelmeket nem veszed komolyan, és olyan szilárd meggyőződéssel hiszed, hogy a lehetetlenre is képes vagy, hogy még egy Bakot is vágtára ösztönöz. Erős szövetséggé válhat ez a kapcsolat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Első magyar internetes tananyagkészítő verseny

Jelentős az érdeklődés az első magyar internetes tananyagkészítő verseny iránt, a vetélkedőn 242… Tovább olvasom