Kisalföld logö

2017. 12. 16. szombat - Etelka, Aletta 2°C | 6°C Még több cikk.

Vivien gyilkosa bemutatott a sajtónak - Újabb megrázó részletek

A Budapest Környéki Törvényszék elrendelte K. Bálint előzetes letartóztatását pénteken. A kakucsi fiatalembert emberöléssel gyanúsítják.
A Bors úgy tudja: K. Bálint szombat hajnalban autójában fojtogatta, majd több késszúrással megölte gyermekkori barátját, M. Vivient. A 20 éves férfi először tagadta tettét, majd beismerő vallomást tett a rendőrségen. Pénteken vezetőszáron vitték a budapesti bíróságra, és bemutatott a sajtó munkatársainak. Fotó itt. A Budapest Környéki Törvényszék elrendelte K. Bálint előzetes letartóztatását, emberöléssel gyanúsítják. 

Korábban írtuk, információik szerint a rendőrök Vivien szombat hajnali eltűnése után szisztematikusan végigjárták és kikérdezték a lány összes barátját és ismerősét. Így jutottak el K. Bálinthoz is, akinek lefoglalták a piros terepjáróját. A szakértők kimutatták, hogy a kocsiban vér és hajszálnyomok vannak. A kakucsi fiú ekkor még tagadta, hogy köze lenne Vivien megöléséhez, a poligráfos vizsgálaton azonban megbukott. Ezután vallotta be, hogy ő végzett gyerekkori barátjával, miután nagyon összevesztek valamin.  

Úgy tudni, K. Bálint a holtestet saját nagyapja birtokán próbálta elrejteni, fél méter földet hordott Vivien élettelen testére.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elítélték az M3-ason súlyos balesetet okozó ukrán sofőrt

A sofőr buszával szerdán okozott súlyos közlekedési balesetet okozott, ketten súlyosan, hárman könnyebben sérültek meg a balesetben. Tovább olvasom