Kisalföld logö

2018. 03. 17. szombat - Gertrúd, Patrik -1°C | 9°C Még több cikk.

Vitahope-rendszer – az egészséghez vezető út

Becslések szerint az alternatív gyógymódok hetven százalékát, a hagyományos eljárásoknak pedig felét nem ismerjük.

Nehézkesen igazodunk el az orvosok világában, olykor kerülő úton, életveszélyes időveszteséggel jutunk el abba a rendelőbe, ahol segíthetnek rajtunk. A győri Vitahope irányító- tanácsadó rendszer véget vet a betegek tanácstalanságának, s új időszámításba kezd a gyógyulás és egészségmegőrzés terén.

– Az orvosok megnövekedett adminisztrációs terhei szűkre szabják azt az időt, amit betegeikkel tölthetnek, nem csoda, ha nincs mindig módjuk arra, hogy megértessék, pontosan mi a lényege egy-egy gyógyászati eljárásnak, alternatív módszernek, amellyel tanácsos megpróbálkozni. Mi ezt is megtesszük helyettük – magyarázta Filip Erika, a Vitahope Kft. ügyvezetője, aki az országban egyedülálló betegirányító és információs rendszert valósított meg Győrben. – A Vitahope három részből áll: egészségügyi szakmai weboldalból, információs kiadványból és a lakosság számára ingyenes tanácsadó-irányító irodából.


A www.vitahope.hu internetes oldalon azokat az egyebek mellett egészségügyi szolgáltatókat, orvosokat, természetgyógyászokat, drogériákat, sportcentrumokat, termékforgalmazókat találjuk, akik alávetették magukat a rendszer szakmai ellenőrzésének, vagyis partnerévé szerződtek. A web nem csupán egy hiteles lista, de az egyes betegségek, valamint a legújabb gyógymódok ismertetését éppúgy tartalmazza, mint az egyre nagyobb számban csatlakozó partnerek elérhetőségét, szolgáltatásaik részletes leírását, árát. Az ingyenes információs kiadványnak minden család otthonában helye van. A honlaphoz hasonlóan a szaknévsort praktikus információk egészítik ki, a kórházak, szakrendelések, egészségpénztárak, ügyeletek, gyógyszertárak, szervezetek adatai mellett, legyen kérdésünk akár a bioélelmiszerekkel, a házi betegápolással, sporttal vagy stresszoldással kapcsolatban, választ találunk az igényes katalógusban, amelyet a leszerződött partnereknél, valamint a nagyobb forgalmú egészségügyi és wellnessintézményekben (fürdők, kórházak, gyógyszertárak stb.) lehet megtalálni. A Vitahope-rendszer harmadik eleme a tanácsadó-irányító iroda (Győr, Dugonits András út 16. II. em. 2., tel.: 06-96/314-699, 8–16 óráig), ahová bizalommal fordulhat bárki, aki személyesen vagy telefonon vár tanácsot abban, kit keressen, kihez fordulhat gyógyulása, egészsége megőrzése reményében. A rendszer csak referenciával rendelkező partnerekhez irányítja a betegeket, ezzel is azt éreztetve, hogy a szolgáltatók vannak értük és nem fordítva. S ez még nem minden: a Vitahope-katalógus mellé igényelhető pontgyűjtő kártya is, melyhez a katalógussal együtt lehet hozzájutni, és a szolgáltatást követően kell érvényesíteni. Ha betelt a kártya, a Vitahope értékes ajándékkal hálálja meg a bizalmat. Az egészségügyi rendszer – mely már Budapesten is megkezdte tevékenységét – újabb irodák létesítését tervezi több megyén belül, és külföldön is

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szegeden nem forgalmaznak aranytömböket

Az arany világpiaci ára évek óta emelkedőben van, emiatt sokan befektetési céllal vásárolják e… Tovább olvasom