Kisalföld logö

2017. 06. 24. szombat - Iván 18°C | 33°C Még több cikk.

Vita után a fagyasztóba tette az eszméletlen idős férit

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozást rendelt el emberölés bűntett kísérletének elkövetése miatt egy 21 éves kiskunhalasi férfi ellen.
2011. 05. 08-án 19.30 óra körüli időben, kiskunhalasi lakásában egy 68 éves férfit szóváltást követően bántalmazott egy ott tartózkodó 21 éves helyi lakos férfi ismerőse, melynek következtében az idős férfi eszméletét veszítette. Mindketten ittas állapotban voltak.

A férfi abban a hitben, hogy megölte a sértettet, elrejtette, az eszméletlen testet a lakóház kamrájába vitte, és az ott kikapcsolt állapotban lévő fagyasztóládába tette. A fagyasztóláda tetejére különféle nehezékeket helyezett, annak érdekében, hogy a test felfedezését elodázza. Ezután a fagyasztóládát bekapcsolta, a kamrát bezárta, és egy ismerőséhez ment segítséget kérni ahhoz, hogy a sértett házából különféle ingóságokat vigyen el. Az ismerőse intenzíven érdeklődött a tulajdonos hollétéről, ennek hatására a férfi elmondta, hogy bántalmazása során megölte és a fagyasztóládába tette a sértettet.

A felkeresett ismerős 2011. 05. 08-án 19.52 órakor a Kiskunhalasi Rendőrkapitányságra bejelentette a tudomására jutottakat. A sértettet a helyszínre irányított rendőrök szabadították ki a fagyasztóból, aki a cselekmény során könnyű sérüléseket szenvedett. Az emberölés kísérletével gyanúsítható férfit elfogtuk, majd gyanúsított kihallgatását követően őrizetbe vettük, és kezdeményezzük előzetes letartóztatását.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pokorni: az államnak kellene fizetnie a pedagógusokat

A jövőben az államnak kellene fizetnie a pedagógusokat, míg a közoktatási intézményeket továbbra is az önkormányzatok tartanák fenn. Tovább olvasom