Kisalföld logö

2017. 08. 20. vasárnap - István 17°C | 23°C Még több cikk.

Visszatért a szörnyeteg

Ki gondolná, hogy a mókás rapper már huszonkilenc éves, öt éve komoly párkapcsolatban él, és már a családalapításon töri a fejét.

- Sok gyermeket szeretnék - legalább hármat -, de azt is akkor, amikor tudok rájuk figyelni, nem akkor, amikor fellépésem van, az anyjuk meg otthon van egyedül, és azt mondja nekik: “Gyertek le a szekrényről!", meg kergeti őket – mondja Szabi.

Szabi amellett, hogy rendszeresen fellép, gyakorlatilag földesúrrá nőtte ki magát Gyulafirátóton, a falu határában ugyanis megvett egy háromszáz hektáros földet, majd második lépésként egy traktort.

- Van itt hátul egy kisebb földem, ahol szeretnék majd élni, lovakat tartani. A karbatartáshoz tökéletes eszköz egy traktor. Főleg azért, mert a parlagfüvet sehol sem díjazzák. Na, emiatt kell.

Az országot persze nem ezzel a traktorral, hanem személygépkocsijával

járja az alacsony növésű rapper. Néha több száz kilométert kell autóznia éjszaka, nem kis idegeskedést okozva ezzel édesanyjának.

- Arra gondol az ember, hogy hogy ér haza, mikor ér haza. Az a legelső egy anyának mindig, hogy egy gyerek ha elmegy, akkor haza is érjen. Mert ugye nem mindegy, hogy sokszor két napig nem látom - mondja Margit néni.

Szerencsére Szabi azért még sokat van otthon, mini stúdiója is a házhoz köti. Sőt, saját maga adja el otthonról, interneten a lemezeit is. Ahhoz azonban még jó sok CD-t kell feladnia postán, hogy meglegyen saját lovasfarmja. Hiszen akármennyire is így szól a mese, a csikók még Rátóton sem a tökből bújnak elő.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Törvénymódosítás

Megjelent a módosított építési törvény a Magyar Közlönyben. A megváltozott szabályok többségét… Tovább olvasom