Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Visszatérés új orral

Fiatalon zongoraművésznek indult, de egy betegség miatt pályát váltott. Így lett népszerű tévésztár, akinek az élete évtizedek óta a publikum nyilvánossága előtt zajlik. Orrműtéte sem maradt titokban, most pedig úgy hírlik: Antal Imre – kettős értelemben is – a nagy visszatérést tervezgeti.
Cyrano de Bergerac híresen nagy orrával nem foglalkoztak annyit, mint a mi kitűnő showmanünk, Antal Imre szaglószervével, amely egy hajszálérbetegség következtében többszörösére duzzadt.
– Korábban sem volt valami szép orrom, de valahogy együtt éltem volna ezzel az eltorzult szaglószervvel életem végéig – mondja Antal Imre.
– Nem sokat adtam a szépségemre, de mivel időnként megjelenek a képernyőn is, ahol azért ugye fontos az esztétikai látvány, a Szféra TV unszolására beleegyeztem, hogy megműtsék az orromat.
A másfél óráig tartó, lézeres tűvel végrehajtott műtéten már néhány hete túl van a sokoldalú műsorvezető. A költséget az említett televízió állta. Azzal a feltétellel, hogy az átformált orrot csak akkor láthatják a tévénézők, amikor ők erre külön áment mondanak. Ez az alkalom az áprilisi Szeszélyes évszakokban következik be. Akkor már az átalakított orrú Antal Imrét láthatják.
– Elégedett az új nózijával ?
– Nagyon elégedett vagyok. Szebb, mint valaha. A régi krumpliorrom helyett szinte pisze lettem.
De más öröme is akad Antal Imrének. Meghívást kapott Hollandiába, nevezetesen Utrechtbe, ahol a nemzetközi Liszt-zongoraverseny zsűrijének tagja lesz. – Nagy megtiszteltetés számomra a meghívás, hiszen évtizedek óta nem dolgozom már zongoraművészként. A rendezők nyilván emlékeznek arra, hogy 1966-ban Budapesten én nyertem meg ezt a rangos versenyt.
– Mikor lesznek a versenyek ?
– Április 1-jén – nem áprilisi tréfa – kezdődtek az elődöntők, április 13-án lesz a döntő. Mielőtt kiutaztam volna, a rendezők kérték, hogy küldjek magamról fényképet, mert benne leszek az újságokban. Csak régi fotót tudtam küldeni, de megjegyeztem, hogy azóta új orrom van, nem fognak megismerni, mert olyan vagyok, mint az alvó Csipkerózsika.
– Nem gondolt arra, hogy újra koncertezzen ?
– Egy ideje gyakran gondolok rá, hiszen az úgynevezett írásgörcs, ami megtámadta a jobb kezemet, s ami miatt nem tudtam zongorázni, fél éve elmúlt. Teljesen jó a kezem, akár koncertezni is tudnék!
– Mikorra tervezi a visszatérést a zongorához ?
– Szorgalmasan gyakorolok és úgy tervezem, hogy ezt a bizonyos koncertet jövőre megcsinálom.
Kíváncsian várjuk a nagy visszatérést.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Plakát-csúfságok

Finisben a választási kampány: az egyik képviselőjelöltnek kiszúrták a szemét, a másiknak… Tovább olvasom