Kisalföld logö

2017. 07. 23. vasárnap - Lenke 20°C | 33°C Még több cikk.

Visszaélnek a Magyar Államkincstár nevével

Az utóbbi hetekben, hónapokban többen próbáltak visszaélni a Magyar Államkincstár nevével: a szervezet nevében telefonon, vagy közvetlenül a lakásukon kerestek fel állampolgárokat magukat ügyintézőnek kiadó személyek, akik különböző ürügyekkel kínáltak a valóságban nem létező kedvezményeket - közölte a a Magyar Államkincstár hétfőn.

A közlemény szerint volt, aki a gázórát akarta ellenőrizni, más műanyag ablak beszerelését ajánlotta előleg fejében a gázár-támogatás feltételeként.

A Magyar Államkincstár ezért felhívja ügyfelei figyelmét, hogy a szervezet sem telefonon, sem személyesen nem ajánlja szolgáltatások és támogatások igénybe vételét.

A közlemény kiemeli: az energiaár-támogatások ellenőrzésekor az esetleges hatósági eljárás során a Magyar Államkincstár minden ügyfelét postai úton, levélben értesítette.

A kincstár munkatársai csak kivételesen végeznek a lakossági ügyfeleknél helyszíni ellenőrzést, ilyenkor minden esetben felmutatják - a regionális igazgatóság fejlécével és a Magyar Államkincstár regionális igazgatójának aláírásával ellátott - megbízólevelüket - áll a közleményben.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megreggelizett a besurranó tolvaj Mezőzomboron

Egy mezőzombori besurranó tolvaj megreggelizett, majd összepakolt néhány dolgot a lakásból; a… Tovább olvasom