Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Vírusmarketing a Balatonnak

A Magyar Turizmus Zrt. kisfilmes vírusmarketing eszközeivel próbálja népszerűsíteni a Balatont, mint nyaralási úticélt. A vírusmarketing arra alapoz, hogy a felhasználók egymásnak küldözgetik a "jópofa" reklámot.
Az internet elterjedésével párhuzamosan egyre kedveltebb marketing-eszköz a vírusmarketing, amelynek alkalmazásával rendkívül széles rétegek megszólítására nyílik lehetőség, a hagyományos reklámkampányok költségének töredékéért. A módszer hatásosságának titka, hogy a szórakoztató, humoros formában megfogalmazott üzeneteket a címzettek előszeretettel továbbítják ismerőseiknek. A Magyar Turizmus Zrt. először rukkolt elő vírusmarketing akcióval, amelynek keretében a Balatont mint üdülési úti célt kívánják népszerűsíteni, elsősorban a fiatal generáció számára.

Az e-mailben terjesztett animációs kisfilm - amelyet a Zrt. megbízásából a KFT régi klasszikusára, a Balatoni nyár című számra készített az Insomnia Reklámügynökség - várhatóan kedvező fogadtatásra talál az ifjúság körében. Az e-mail néhány nap alatt több ezer címzetthez jutott el.
A kisfilm megtekinthető a http://abalatoninyar.fw.hu oldalon.

A film végén a honlapcímre (www.balaton-tourism.hu/balatoninyar) kattintva az érdeklődők fiataloknak szóló balatoni nyári ajánlatok, programok között böngészhetnek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

XVI. Benedek: A házasság szövetség

Burkoltan bírálta a spanyol szocialista kormány egyházi körök által hevesen támadott társadalmi… Tovább olvasom