Kisalföld logö

2017. 02. 28. kedd - Elemér 7°C | 15°C Még több cikk.

Virslis babpaprikás

Hozzávalók:

40 dkg fejtett bab, 2 pár virsli, 1 nagy fej vöröshagyma, 1 db zöldpaprika, 1 nagy paradicsom, 1 dl tejföl, 5 evőkanál olaj, só, pirospaprika.

Elkészítés:

A fejtett babot enyhén sós vízben puhára főzzük, majd leszűrjük. Az apróra vagdalt hagymát olajban sárgára pirítjuk, beletesszük a kicsumázott, karikákra vágott zöldpaprikát és kissé megpároljuk. Megszórjuk késhegynyi pirospaprikával, hozzáadjuk a lehéjazott, cikkekre vágott paradicsomot és lefedve, kis lángon 15 percig főzzük. Ezután belekeverjük a felkarikázott virslit, néhány percig forraljuk, végül összekeverjük a babbal. Melegen, tejföllel meglocsolva tálaljuk.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Teasley megjött

kosárlabda

Kedden délben megérkezett Sopronba a világhírű amerikai irányító, Nikki… Tovább olvasom