Kisalföld logö

2017. 11. 21. kedd - Olivér 3°C | 9°C Még több cikk.

Virágkötészet

Vitnyéd. Április 3-án, hétfőn délután két órától a művelődési házban Kilácskó Attiláné virágkötő tart bemutatót Tavaszvárás címmel. Az érdeklődők megismerkedhetnek a modern lakásdekorációval, a tavasz színeivel és formáival. Az anyák napjára készülve újszerű meglepetés készítésére lesz lehetőség.

Mesejáték

Csorna. Április 3-án, hétfőn délelőtt fél tizenegykor és délután fél háromkor a Városi Művelődési Központ Meseszínházában Az ellopott láma címmel láthatják az érdeklődők a Los Andinos együttes élő zenés mesejátékát.

Iskolai beíratás

Kapuvár. A Vocational Academy két tannyelvű általános iskola kihelyezett tagozatán április 4-én, kedden délután egy órától hat óráig, illetve április 5-én, szerdán délelőtt nyolc órától délután egyig lesz beíratás. A szülők a Széchenyi István Általános Iskolában jelentkezhetnek.

Téltemető játszóház

Rábakecöl. A böjt és a farsang jelképes párviadalát viszik színre Rábakecölben ma délelőtt tíz és este hat óra között az Erkel Ferenc utca 14. szám alatti „Bábi néni kincsesházában”, ahol a népi tojásfestés rejtelmeibe is beavatják az érdeklődőket.

Gyermekszombat

Csorna. „Gyermekszombat” címmel gyermekfoglalkozást tartanak ma délelőtt 10–12 óráig a múzeumban. Az érdeklődőket Kovács Tiborné múzeumpedagógus várja.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bővül a Sziget 2006-os fellépőinek listája

New York-i art-pop, belga gitárzene, skandináv progresszív metal, gipsy-punk, mali kora-játékos,… Tovább olvasom