Kisalföld logö

2018. 07. 18. szerda - Frigyes 18°C | 26°C Még több cikk.

Világsikerű musical Sopronban

Világsikerű musicalt, a Hairt nézheti meg a soproni közönség szombaton este az MKB Aréna Sopronban. A '68-as életérzést, a hippik világát tükröző zenés darabot a Sziget Színház vitte színre.
A társulat vezetője Pintér Tibor színművész, aki egyben a Hair rendezője, sőt a darab főszereplője is.
– Nagy kihívás számomra a soproni fellépés, hiszen bár harmincadszor lépünk fel a Hairrel, ám a rendezői teendők miatt eddig nem bújtam a főszereplő, Berger bőrébe – mesélte a fiatal színművész. – Eddig a társulat egy fiatal, tehetséges tagja, Hábencius György játszotta Bergert, hiába terveztünk a kezdetektől fogva váltott szereposztást. Most megérett arra a helyzet, hogy a rendezői teendők mellett én is színpadra állhassak, ami nagyon kedves feladat számomra. Néhány évvel ezelőtt már játszottam Bergert, de egészen más a saját csapatommal együtt élni, együtt lélegezni.
A soproni közönség egy nagyszabású, látványos fény- és hangtechnikával gazdagított előadásra számíthat, amely nem Milos Forman korszakalkotó filmjének „lenyomata”, hanem egy egyedi ötletekkel fűszerezett, igényes színházi produkció. Olyan előadás, amellyel a Sziget Színház méltán arat nagy sikert országszerte.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

SMS 04.27.

Tovább olvasom