Kisalföld logö

2017. 11. 21. kedd - Olivér 3°C | 9°C Még több cikk.

Véradás

Nagyszentjános. Az Országos Vérellátó Szolgálat győri központja hétfőn délután 4-től este 7 óráig az iskolában várja az önkéntes véradókat.

Fogadóóra

Győr-Gyirmót. Szabó Jenő önkormányzati képviselő hétfőn délután 5-től este 6 óráig tart fogadóórát a részönkormányzati hivatalban.

Ingyenes jogsegély

Győr. A Polgári Érdekvédelmi Egyesület ingyenes jogtanácsadást tart minden hétfőn délután 4 és 5 óra között a Szent István út 10. szám alatti irodában.
Győr. Az Értelmileg Sérültek és Segítőik Egyesülete hétfőn délután fél 5-től fél 6 óráig ingyenes jogi tanácsadást tart az ÉSSE irodájában (Szabolcska u. 1/B 2. em. 205. ajtó).

Régiségvásár

Győr. A hagyományos, minden hónap harmadik vasárnapján szervezett régiségvásárt holnap délelőtt is megrendezik a Dunakapu téren.

Eboltás

Győr. A három hónaposnál idősebb ebek veszettség elleni, évenként kötelező oltását hétfőn délután 3-tól 4 óráig a Rabkertben végzi az állat-egészségügyi szolgálat a polgármesteri hivatal megbízásából. A védőoltás helyszínen fizetendő díja 1700 forint, ehhez járul még a féregtelenítő gyógyszer ára.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Biztonságosabbá lehet tenni a közlekedést?

Tovább olvasom