Kisalföld logö

2017. 01. 20. péntek - Fábián, Sebestyén -9°C | 1°C Még több cikk.

Véradás

Győr. Az Országos Vérellátó Szolgálat győri központja kedden reggel 8 órától a Kazinczy Ferenc Gimnáziumban tart kiszállásos véradást. Az iskola segítőkész tanárait, dolgozóit és a 18. életévüket betöltött diákokat várják.

Várják az elektroszemetet

Gönyű. Gönyű önkormányzata a Re-Elektro Kht.-vel összefogva elektronikai hulladékbegyűjtést szervez hétfőtől péntekig, naponta 8–16 óra között, szombaton 8-tól 12 óráig. Az önkormányzat kéri a lakosságot, hogy a rossz vagy megunt elektromos berendezéseket, az elemtől a hűtőgépig, a tűzoltószertár udvarán rakják le, onnan a Re-Elektro Kht. az összegyűlt veszélyes hulladékot elszállítja, és gondoskodik szakszerű kezeléséről.

Ingyenes jogsegély

Győr. A Polgári Érdekvédelmi Egyesület ingyenes jogtanácsadást tart minden hétfőn délután 4 és 5 óra között a Szent István út 10. szám alatti irodában.

Szociális ruhavásár

Győr. A városi Vöröskereszt hétfőn délelőtt 8 órától 12 óráig szociális ruhavásárt rendez a Herman Ottó utcai klubban.

Idősek napja

Győr. A településrészi önkormányzat, a Petőfi Sándor Általános Művelődési Központ, a helyi felekezetek ma délután 2 órára idősek napi rendezvényre várják a Bezerédj-kastélyba a 70 évesnél idősebb ménfőcsanaki lakosokat.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rózsává vált kötényében a kenyér

Hétszázhetvenöt éve, 1231. november 17-én halt meg Árpád-házi Szent Erzsébet (Türingiai Szent… Tovább olvasom