Kisalföld logö

2017. 08. 17. csütörtök - Jácint 19°C | 30°C Még több cikk.

Végleg nyugdíjazzák a jegyzőt

Távozik tisztségéből dr. Harsányi Ernő, Csorna jegyzője. Az állás betöltésére pályázatot ír ki az önkormányzat. Ahogy Gyopáros Alpár alpolgármester fogalmazott: frissítésre van szükség.
A csornai képviselő-testület tárgyalja dr. Harsányi Ernő jegyző közszolgálati jogviszonyának megszüntetését, közös megegyezéssel. Ahogy az alpolgármester megjegyezte: „mindkét fél érdeke ez”. Dr. Harsányi Ernő tizenhat évig dolgozott a csornai városházán. 2002-ben címzetes főjegyzőnek nevezték ki.
– Közös megegyezéssel bontjuk fel a jegyző úr közszolgálati jogviszonyát – tájékoztatott Gyopáros Alpár. – Harsányi Ernő nyugdíjasként tevékenykedett az utóbbi időben, így ő is szívesen vonul vissza végleg. Azt hiszem, a frissítésre szükség van.
A jegyzői állás betöltésére pályázatot ír ki a képviselő-testület. A pályázati eljárás és a beérkezett pályázatok elbírálása után várhatóan február közepén állhat munkába az új jegyző.
Dr. Harsányi Ernő jelenleg szabadságát tölti, a Kisalföld megkereste, hogy ossza meg emlékeit az elmúlt tizenhat év szakmai munkájáról. A jegyző erre ígéretet tett, egy későbbi időpontot jelölve meg.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bálba indul a média

Pontosan négy évvel ezelőtt vette saját kezébe báljának szervezését a regionális média. Tovább olvasom