Kisalföld logö

2017. 02. 25. szombat - Géza -1°C | 7°C Még több cikk.

Vége a non-stop házasságkötésnek Las Vegasban

Hétfőtől már nem a korlátlan házasságkötés városa az amerikai Nevada sivatagban lévő Las Vegas, ahol eddig éjjel-nappal, 24 órán át bármikor ki lehetett mondani a boldogító igent.
Nevada állam illetékes hatóságai ugyanis úgy döntöttek, hogy ezentúl éjféltől reggel 8-ig a legtürelmetlenebb szerelmesnek is várnia kell, közölte Elen Black, a házasságkötő iroda helyettes vezetője. A megmaradó, reggel 8-tól éjfélig tartó esküvői időszak még mindig hosszabb, mint másutt.

Gyakorlati oka van a munkaidő megkurtításának, a hivatal vezetője takarékoskodni kíván, különös tekintettel arra, hogy az ide siető szerelmeseknek alig 4 százaléka kötötte egybe életét az éjféltől reggel 8-ig tartó műszakban.

A szigorú korlátozás alól azonban lesz kivétel: hétvégeken és ünnepnapokon, amikor a szerencsejáték fővárosában található több tízezer hotelszoba mind megtelik, hajnali 3-ig lehet örök hűséget esküdni ezután is.

A Los Angelestől alig négyórás autózásra lévő Las Vegas az Egyesült Államok legfőbb turisztikai központja, évi 37 millió látogatóval. A szerencsejáték és a szórakoztatás mellett a házasságkötés is valóságos nagyipar itt, a legkülönbözőbb szolgáltatásokkal: kívánságra Elvis Presley hasonmása vezeti le a szertartást, vagy úgy lehet kimondani a boldogító igent, hogy vőlegény és menyasszony ki sem lép az autóból.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A bajnokság állása

1. Tovább olvasom