Kisalföld logö

2016. 10. 25. kedd - Blanka, Bianka 13°C | 21°C

Védelem a számítógépeknek

A Computer Associates International Inc. (CA) és  a Szüv. Rt. valamint a Miniszterelnökség Közbeszerzési és Gazdasági Igazgatósága által aláírt keretszerződésnek köszönhetően a közbeszerzési intézmények 2002 végéig 100 millió forint értékben vásárolhatnak a CA eTrust biztonsági szoftvereiből.
A keretszerződés értelmében a közbeszerzés alá tartozó intézmények az elérhető legkedvezményesebb áron juthatnak hozzá a CA vezető internetes biztonsági megoldásaihoz. Az 
eTrust InoculateIT, az eTrust Content Inspection, az eTrust Instrusion Detection és az 
eTrust Firewall megoldások alkalmazásával biztosítható a számítógépes rendszerek teljes körű védelme, a legelterjedtebb és legkártékonyabb veszélyforrások, így a vírusok, a káros mobilkódok és az internet felől érkező betörési kísérletek ellen.

A Computer Associates-ről

A Computer Associates International, Inc. (NYSE: CA) fejleszti Az eBusiness Menedzsment Szoftvert. A CA világszínvonalú megoldásai az eBusiness menedzsment minden területét lefedik az alábbi vezető iparági márkanevek keretében: Unicenter – infrastruktúra menedzsment, eTrust – IT biztonság menedzsment, BrightStor – tárolókapacitás menedzsment, CleverPath - portal és üzleti inteligencia technológia, AllFusion – alkalmazás életciklus menedzsment, Advantage - adatmenedzsment és alkalmazás fejlesztés, Jasmine - objektum-orientált adatbázis technológia. Az 1976-ban alapított CA jelenleg a világ több mint 100 országában szolgálja ki ügyfeleit, köztük a Fortune 500 vállalatainak 99%-át.
További információ: http://ca.com
Garantált legalacsonyabb piaci ár

Az MKGI kezdeményezése arra vonatkozólag, hogy a közbeszerzés keretében hozzá 
tartozó intézmények minél szélesebb körben és kedvezményes áron férhessenek hozzá a legfejlettebb IT biztonsági megoldásokhoz, találkozhatott a CA üzletpolitikájával. 
Hiszen először az OLP (Open License Program), majd az MLP (Master License Program) és legújabban a GLP (Government License Program) programok keretében a kor
mányzati és oktatási intézmények évek óta kiemelt kedvezményt élvezhettek a 
CA-termékek megvásárlásakor. A keretszerződés keretében a garantált legalacsonyabb piaci ár kedvezménye mellett további jelentős előnyöket élvezhetnek a felhasználók a SZÜV mint preferált szállító által nyújtott emelt szintű tanácsadási, implementációs, oktatási és support szolgáltatások révén.
 

A SZÜV Rt.-ről

A SZÜV Rt. egyike a hazai informatika legpatinásabb vállalkozásainak. A legnagyobb magyar számítástechnikai cég története 1951. tavaszára nyúlik vissza. 1995-től a társaság fő üzleti területei a komplett informatikai megoldásszállítás, a számítástechnikai eszközök kiskereskedelmi értékesítése a hozzákapcsolódó szolgáltatásokkal és az oktatás. A SZÜV Rt. jegyzett tőkéje 1,105 milliárd forint, jelenleg közel 400 alkalmazottal, országos hálózatán keresztül, 15 megyeszékhelyen szolgálja ki ügyfeleit. A SZÜV Rt. célja, a vevői igények felmérésével a hosszú távú, minőségi szolgáltatás megvalósítása, ügyfeleinek elégedettsége. A cég üzleti stratégiája olyan piacvezető IT (információs technológia) megoldások szállítása, amelyek jelentősen növelik a vállalkozások üzleti eredményeit. A stratégiai célok elérését a társaság három fő üzletága, a számítástechnikai eszközök értékesítése, az informatikai szolgáltatások és az oktatás segíti.

 http://www.szuv.hu

 

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lakáshitel: a kezes nem kap bankkölcsönt

A lakáshitelt folyósító bankok gyakran kérnek többletbiztosítékként készfizető kezest az ügyféltől.… Tovább olvasom