Kisalföld logö

2017. 10. 24. kedd - Salamon 9°C | 13°C Még több cikk.

VB-morzsák

Öngyilkos kínai

Újabb áldozata van Kínában a világbajnokságnak: ezúttal egy férfi lett öngyilkos kedvenc csapata, a holland válogatott vasárnapi veresége miatti nekikeseredettségében.


A Shanghai Daily beszámolója szerint az Oranje megszállott kínai híve egy hotel hetedik emeletéről vetette ki magát.

VB-levegőt vegyenek!

Egy vállalkozó kedvű kínai vb-levegőt árusítana: a „légdarabokat” 50 jüanért, vagyis 6,25 dollárért adná a csalafintaságra érzéketlen „ereklyegyűjtőknek”.
A szurkolói csomagnak nevezett árutételeket Li Jie, aki önmagát a Hold kínai nagyköveteként hirdeti, azzal a szlogennel óhajtja népszerűsíteni, hogy „Szippantson a vb levegőjéből!”

Bruce Willis a németekért

Bruce Willis a házigazdák sikeréért szorít, és meggyőződése, Németország válogatottja meg is nyeri a világbajnokságot.
„ Úgy érzem itt magam, mintha otthon lennék – mondta a világhírű amerikai filmszínész a ludwigshafeni RPR1 nevű rádiónak nyilatkozva. – Boldog lennék, ha Németország győzne, és biztos vagyok benne, hogy így is történik.”
Az 51 éves Willis szíve nem véletlenül dobog a vendéglátókért: egyfelől az Egyesült Államok csapata már kiesett, s hazautazott a vb-ről, másfelől a filmsztár 1955. március 19-én német földön, a Frakfurthoz közeli Ida-Obersteinben látta meg a napvilágot.

Öt hónap, felfüggesztve

Öt hónapos felfüggesztett börtönbüntetést szabott ki egy német bíróság egy fiatal angol szurkolóra, aki dobálózott az Anglia–Ecuador (1–0) nyolcaddöntő mérkőzés előtt.
Stuttgart-Bad Cannstatt első fokú bírósága egy videofelvétel alapján találta bizonyítottnak, hogy a 27 éves férfi műanyag széket és üveget dobott a rendfenntartók felé a június 25-i találkozót megelőzően kirobbant stuttgarti utcai verekedés során.
A rendőrség mintegy 400 drukkert állított elő a helyiek és az angolok összetűzésekor.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kerékbilincs most már az egész városban lesz

Folytatás az 1. oldalról. Tovább olvasom