Kisalföld logö

2017. 02. 26. vasárnap - Edina -1°C | 9°C Még több cikk.

Várost nézett a gyilkosság után a RailJet-en szülő nő

A diáklány olyan jól titkolta a terhességét, hogy még barátnőjének sem tűnt fel. A párizsi hallgató a tette után nyugodtan tovább folytatta városnéző körútját.
Újabb információk láttak napvilágot arról a dél-koreai diáklányról, aki egy Budapestről Bécsen át Münchenbe tartó RailJeten szülte meg gyerekét, majd megölte. Az Österreich című bécsi napilap azt írta: hihetetlen, de a Párizsban egyetemre járó, 21 éves ázsiai nő barátnője az ég világon semmit sem tudott arról, hogy társa terhes - idézi a Bors.

A két lány együtt utazgatott Európában turistaként a direkt erre a célra kiváltható, úgynevezett InterRail kedvezményes vasúti bérlettel. A nő már egy héttel is túl volt azon az időponton, amikor meg kellett volna születnie a gyermekének, ő azonban mégis nekivágott az Európa-körútnak.

Törékeny alkatú lévén áldott állapotát rendkívül ügyesen rejtette el bő ruhákkal a kíváncsi tekintetek elől, így útitársának sem volt róla fogalma sem – írta az újság.

Barátnőjével pont azelőtt váltak el egymástól, hogy a nő világra hozta volna gyermekét a vonatvécében. Budapesten még együtt szálltak fel a vonatra, de Bécsben kiszállt a barátnő. A mindenórás kismama végül Bécs és Salzburg között megszült. A csecsemőt megfojtotta, betette egy műanyag zacskóba, és a vécé mellett hagyta.

Mindez május 20-án, vagyis múlt héten hétfőn történt, a nőt pedig pénteken fogták el, amikor egy prágai vonatra akart felszállni az osztrák fővárosban. A hallgató ugyanis nem zavartatta magát a gyerekgyilkosságtól, és tovább folytatta városnéző utazgatását Közép-Európában.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mesterházy azonnali tisztújítást javasol az MSZP-választmánynak

A párt országos elnöksége nem a lemondást választotta. A pártelnök szerint mindkét kérdést… Tovább olvasom