Kisalföld logö

2018. 01. 16. kedd - Gusztáv -3°C | 5°C Még több cikk.

Városi programalkotás

Győr. A város szervezeti és működési szabályzata értelmében a közgyűlés megbízatásának időtartamára várospolitikai – ezen belül gazdaságpolitikai – programot készít. Ennek összeállításához az illetékes bizottságok mellett javaslatot tehetnek a megyeszékhely szakmai, kulturális, tudományos és érdek-képviseleti szervei. A kész programot a közgyűlés megalakítását követő 6 hónapon belül a polgármester terjeszti a képviselő-testület elé. Az önkormányzat vezetése – a felhívás megjelenését követő 60 napon belül – kéri, a javaslatokat, észrevételeket írásban juttassák el Simon Róbert alpolgármester címére (9021 Győr, Városház tér 1.).

Adventi bazár

Győr. A Tündérkert Kisdedóvó és Waldorf Óvoda vasárnap délelőtt 10-től este 6 óráig várja az érdeklődőket adventi bazárjába, a Zichy-palotába.

Német mise

Győr. A hagyományos német misét holnapután, advent első vasárnapján este 5 órai kezdettel tartják a Magyar Ispita templomban (Rákóczi u. 6.), a résztvevőket utána szeretettel várják kötetlen beszélgetésre a német kisebbségi önkormányzat épületébe.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Adventi zenés áhítat

Győr. Az adventi időszakban egyórányi elcsendesedésre, zenére és „megállásra” várnak… Tovább olvasom