Kisalföld logö

2017. 12. 15. péntek - Valér 4°C | 8°C Még több cikk.

Varnus Xaver kigolyózta Anettkát

Varnus Xaver zongorista nem kívánt a vetkőzős Anettkával egy asztalnál ülni a Delelő című műsorban.

Először meghívták, majd elzavarták a Delelő című RTL-es műsor szerkesztői Anettkát. A tévés vendégségbe ment volna egy beszélgetésre, de a meghívás után pár órával megcsörrent a telefonja, és közölték vele, hogy Varnus Xaver, a másik meghívott nem kíván vele egy asztalnál ülni, így be sem kell mennie.

 – Varnus Xaverral két évvel ezelőtt volt nézeteltérésem – kezdte Anettka. – Az ismert orgonaművész és barátai alapítottak egy úgynevezett  „Arany Bili"-díjat, melyet a szerintük gagyi kategóriába sorolt műsoroknak, és vezetőiknek ítéltek oda. Én is kaptam egyet… Természetesen nem hagytam annyiban a dolgot, Xaverral az Élesben című mtv-n sugárzott műsorban beszéltük meg a dolgainkat. Ezek után nem éreztem, hogy rosszban lennénk.

 – Szó sincs róla, hogy nem ülnék le egy asztalhoz Fehér Anettkával! – nyilatkozta határozottan Varnus Xaver. – Az „Arany Bili"-díj csak egy jó hangulatú kávéházi beszélgetés mellékterméke volt, melyet megszellőztetetett a sajtó, így jutott Anettka tudomására is, de annak idején tisztáztuk ezt a dolgot. A Delelővel kapcsolatban annyit mondtam a szerkesztőknek, hogy ha meghívják Lőrincz László barátomat, Anettkát és engem, akkor a Lőrinczcel való beszélgetésünkből minden bizonnyal a harmadik fél kirekesztve érezheti magát. Lőrinczcel fél évet töltöttünk együtt egy televíziós műsorban, beszélgetésünk olyan síkon folyik, melybe nehéz lenne bekapcsolódnia egy kívülállónak. Nem Anettkának, bárkinek. Anettkát szeretem, a hazai televíziós univerzum egyik legtehetségesebb figurájának tartom.

 Szerettük volna megkérdezni Prukner Tímeát, a Delelő főszerkesztőjét is, ám a tévést számtalan telefonhívás után sem sikerült elérnünk. Az RTL háza tájáról megtudtuk viszont, hogy Xaver már üzent a szerkesztőknek: ezek után csak akkor hajlandó megjelenni ma, ha Anettka is ott lesz.

 – Természetesen elmegyek, de ha Xavert nem látom a stúdióban, én sem teszem be a lábam – zárta le a témát Anettka.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A mai műsor

E csoport: AC Milan (olasz)–Fenerbahce (török), PSV Eindhoven (holland)–Schalke 04… Tovább olvasom