Kisalföld logö

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 14°C | 22°C Még több cikk.

Változik a menetrend

Győr. A Kisalföld Volán győri helyi autóbusz-menetrendjében hétfőtől a 28-as vonalra váltott bérletek a 22-es és a 3-as autóbuszvonalakon érvényesek. A részletekről a forgalmi irodákban, a buszokon kihelyezett értesítőn, a megálló helyek oszlopain és a www.kisalfoldvolan.hu honlapon lehet érdeklődni.

Képviselői fogadóórák

Győr-Ménfőcsanak. Gangl András és Szabó Jenő önkormányzati képviselők hétfőn délután 4-től 6 óráig tartanak fogadóórát a polgármesteri hivatal ménfőcsanaki kirendeltségén.

Visnyei Galéria

Győr. A Széchenyi István Művelődési Központban (Lloyd) holnap 8-tól este 6-ig, hétfőn 9-től délután 5-ig a Visnyei Galéria tart kiállítást és vásárt.

„ Nonprofit EU”

Győr. A Műszaki és Természettudományi Egyesületek (MTESZ) Győr-Moson-Sopron Megyei Szervezete, a Civil Szolgáltató Központ működtetője hétfőn délután fél 4-től tartja a Nonprofit szervezetekkel kapcsolatos szabályozások változásai, a civil szervezetek működési felté-

telei az EU-ban című konferenciáját. Előadók: Király Edina, az Országgyűlés Civil Irodája és Nárai Márta szociológus, az MTA Nyugat-Magyarországi Regionális Kutatások Intézetének munkatársa.

Nyugdíjas iparosok

Győr. A Győr és Vidéke Ipartestület nyugdíjasainak klubja hétfőn délután 4 órától tartja összejövetelét a Tihanyi Árpád út 23. szám alatt.

Mozgásterápia

Győr-Újváros. Kormos Géza mozgás- és masszázsterapeuta ma délelőtt 10 órától Quigong Taijii-foglalkozást tart az Újvárosi Művelődési Házban (Liget u. 55.). A részvétel ingyenes.

Szerencse Klub

Győr. A Szerencse Klub hétfőn délután 3 órakor kezdődő összejövetelén a Herman Ottó utcai klubban szociálpolitikai kérdésekről lesz szó.

Ingyenes jogtanácsok

Győr. A Polgári Érdekvédelmi Egyesület szakértője hétfőn délután 5-től 6 óráig ingyenesen ad jogi tanácsokat a Szent István út 10. fszt. 3. szám alatti irodában.

Ékszerkiállítás

Győr. Lévai György szegedi iparművész ékszerkiállítása, többek között a Karát 2003 ékszerkiállítás egyik díjnyertes alkotása is, megtekinthető a Gold-House ékszerboltban 9–17 óra között.

Ingyenes ruhaosztás

Győr. A Magyar Vöröskereszt megyei szervezete ingyenes használtruha-osztást szervez hétfőn délelőtt 8-tól 12 óráig a Herman Ottó utcai klubban.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tesó

Testvérek csatája a békásmegyeri betonrengetegben. Szerelem és dzsungelzene a röpködő poénok… Tovább olvasom