Kisalföld logö

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 29°C Még több cikk.

Változást akar

a kapuvári SZDSZ

A Szabad Demokraták kapuvári csoportja Horváth Árpádot, a szocialisták polgármesterjelöltjét támogatja az októberi helyhatósági választásokon. Véleményük szerint változásra van szükség a városban. A testületben meg akarják duplázni képviselőik számát.
– Az előző választásokhoz képest külön listával indulunk Kapuváron az őszi önkormányzati választásokon – mondta Horváth Zoltán, a szabad demokraták területi elnöke. Pártja szándékai szerint a képviselő-testületben megdupláznák képviselőik számát októbertől. Az elnök úgy véli, mindenképpen változásra van szüksége Kapuvárnak. Varga Gyula helyi képviselő ehhez hozzátette: a rendszerváltás óta eltelt idő az elszalasztott lehetőségek évtizede volt a város számára, Kapuvárt végre kiszámítható fejlődési pályára kell állítani. Ennek érdekében a kormánypártok szerepét erősíteni szeretnék a városban, ennélfogva nem indítanak külön polgármesterjelöltet, hanem a szocialisták favoritját, Horváth Árpádot támogatják.

– Úgy gondoljuk, a közös jelöltnek nagy esélye van a győzelemre, amire szüksége is lenne Kapuvárnak, hiszen ez a város többre hivatott annál, mint amit az utóbbi években tapasztalható gazdasági és közéleti apátia jelez – mondta Horváth Zoltán.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Útfelújítás hétfőtől

Dunaremete. Az önkormányzat márciusban pályázaton nyert pénzt az Ady Endre utca felújítására,… Tovább olvasom