Kisalföld logö

2018. 08. 17. péntek - Jácint 17°C | 28°C Még több cikk.

Válságban többen keresik az ezotéria tanácsait

Győr-Moson-Sopron - Az asztrológusoknak feltett kérdések mostanában gyakran munkahelymegtartásra, álláskeresésre vonatkoznak, s válságban eleve többen fordulnak az ezotériához. Többen így igyekeznek pozitív gondolatokkal megoldáskeresésre hangolni magukat.
– Tíz-tizenöt százalékkal megnőtt azok száma az utóbbi hónapokban, akik ezotériával foglalkozó különböző szolgáltatókhoz fordultak – mondta el tapasztalatai alapján Fehérné Markó Katalin. A győri asztrológus ugyanakkor azt is megjegyezte, hogy akik érdeklődnek nála, kollégáinál, tanítványainál, legtöbben nem teljes elemzést kérnek, csak néhány tanácsot. Valószínűleg maguk próbálkoznak aztán főképp az interneten ingyenes, klikkelős kártyavetéssel, pénzfeldobással, egyéb módszerekkel. Ez a tendencia és az, hogy az asztrológusnál a kérdések mostanában leggyakrabban a munkahely megtartására, az álláskeresésre vonatkoznak, azt bizonyítja, hogy válságban még inkább kell a kapaszkodó, s a megoldáskeresők jó kuncsaftok az ezotériát szolgáltatóknak.

Fogyasztóvédelmi szakértők viszont arra figyelmeztetnek, hogy az ilyen szolgáltatást igénybe vevőknek tudniuk kell, hogy nincs garancia – se szavatosság, se jótállás – arra, hogy teljesül is ilyen segítséggel vágyuk, beválik-e a jóslat.

Az asztrológus pedig azt hangsúlyozza, nem is szenzációs jövendöléseket, rejtelmes hókuszpókusszal körüllengett légkört kell várnunk a planéták és az emberek közti viszonyt vizsgálóktól. A lényeg szerinte a jellemrajzokon és a sorstendenciákon van. „A jobb és a rosszabb időszakok megélésének módja nem eleve determinált, saját döntéseinken múlik" – szögezte le Fehérné Markó Katalin és hozzátette: az anyagi helyett a szellemi világra koncentrálva könnyebb optimistának lenni, a pozitív gondolatok enyhíthetik a válság miatti aggodalmat, ezzel segíthetik a megoldáskeresést.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Már tízezer hektárt öntött el a belvíz

Győr-Moson-Sopron - Tovább nőtt a belvízzel elárasztott terület nagysága a hétvégén a megyében, és… Tovább olvasom