Kisalföld logö

2018. 08. 16. csütörtök - Ábrahám 17°C | 28°C Még több cikk.

Valóra vált álom

Kamarás Iván bár színházi elfoglaltságai miatt nem vehetett részt a Dakaron, most óriási lehetőséget kapott.

Kamarás Iván a Szalay Dakar - Gillette Team tagjaként a Dakarra készült. Színházi elfoglaltsági miatt azonban meghiúsult a hőn áhított megmérettetés.

- Nagyon sajnálom, hogy nem vehettem részt a versenyen. Minden vágyam, hogy jövőre ott legyek a Dakaron. Persze addig még sok kihívás vár rám - mesélte a színész.

A művész csupán annyit árult el, hogy elméleti és gyakorlati oktatásban is részesül, a szakmai vezető, Szalay Balázs irányításával.

Németh Ottó, a Gillette Team csapatkapitány megerősítette információnkat, miszerint Kamarás hónapok óta keményen edz, heti több órában vesz rész a gyakorlatokon.
 
- Iván valóban komolyan veszi feladatát, éppen ezért a mai stábértekezleten hivatalos bejelentést tettem - kezdte Németh. - Kamarás a mai naptól immáron a versenyzőnk, pilótánk.

Kamarás a bejelentést követően alig tudott szóhoz jutni, meghatottan köszönte meg a nem mindennapi lehetőséget.

- Tényleg kemény hónapok állnak mögöttem. Komolyan vettem a feladatot, szívvel-lélekkel edzetem, készültem. Ottó bejelentése nagyon sokat jelent számomra, mindent megteszek, hogy méltó tagja legyek a férfiasan tökéletes csapatnak - mondta meghatottan Kamarás.

A bejelentések sora azonban nem ért véget, Szalay Balázs is tartogatott egy kis meglepést Iván számára.

- Egy raliversenyző legfőbb álma, hogy egyszer a volán mögé ülhessen.

Számomra is meghatározó pillanat volt, amikor először terepen vezethettem. Iván maximálisan készen áll a feladtra, így hivatalosan bejelentem, hogy májusban sofőrként debütál egy rangos magyar versenyen.

- Nem tudom, mit tartogat még a mai nap, de ha ez így megy tovább, infarktust kapok-  mondta boldogan a színész. - Nem tagadom, hogy nagyon vártam már ezt a pillanatot, de egyetlen szóval nem sürgettem Ottót vagy Balázst. Bíztam benne, hogy nemsokára volán mögé ülhetek, de az remélni sem mertem, hogy ez néhány hét múlva bekövetkezik. Nagyon boldog vagyok és őszintén köszönöm a lehetőséget. Mostmár csak azt szeretném tudni, hogy ki lesz a navigátorom – tette hozzá Kamarás.

 - Ez egyelőre maradjon a mi titkunk - mondta sejtelmesen Németh. Annyit azért elárulok, hogy nem mindennapi lesz a szereposztás…- tudtuk meg a csapatkapitányától.

Kamarás mindenesetre lelkesen folytatja a felkészülést, bízva abban, hogy hamarosan fény derül erre a titokra is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rosszkedv vagy depresszió?

Ilyenkor, tél végére, tavasz elejére kimerülnek a tartalékaink, mind fizikailag, mind pedig… Tovább olvasom