Kisalföld logö

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -3°C | 3°C Még több cikk.

Vállalattervezés egyszerűen és gyorsan!

Elérkezett a jövő évi gazdasági események megtervezésének időszaka, amely a hagyományos módszerek révén akár több hétig is eltarthat.

Létezik azonban egy egyszerűbb megoldás is, a Corporate Planner, amely hatékony eredmény- és költségtervezési lehetőségeket is magába foglaló, a vállalat kontrollingtevékenységét támogató szoftvermegoldás.
A feldolgozásra kerülő adatok importálása bármely termelési, kereskedelmi és könyvviteli szoftverből könnyen elvégezhető. Így már kezdődhet is a tervezés.

Akár a bottom-up, a top-down, esetleg az ellenáramú tervezési módszert alkalmazza, a szoftver mindegyikben segítséget tud nyújtani önnek. Emellett több, szabadon definiálható tervezési szint is rendelkezésre áll: a „legjobb" és „legrosszabb" esetet is vizsgálhatja. Ha azonban csak egyetlen paraméter eredménybefolyásoló hatására kíváncsi, a szimulációs funkció alkalmazásával a „mi lenne ha..." kérdést is könnyedén megválaszolhatja.

A költségek alakulása így átláthatóbbá válik, és a naprakész adatok segítségével a költségelvárások kontrollálhatók lesznek. A szoftver további előnye az áttekinthetőség, az elkészült tervvariánsokat akár egymással összehasonlítva, grafikusan is megtekintheti.
Természetesen nemcsak az üzemi-üzleti eredmény, hanem a beruházások és hiteltervezés is könnyűszerrel elvégezhető a Corporate Planner segítségével.

A Corporate Planner lehetőséget biztosít az átfogó tervezési folyamatok lebonyolítására, eszközrendszere egyaránt alkalmas a komplex vállalkozási tevékenység leképzésére.

Horváth Melinda

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kártyák természetes anyagokból

Tovább olvasom